ClimbOn CrossFIXE negovalni stick, 28 g

<strong>ClimbOn CrossFIXE negovalni stick je izjemen negovalni stick, ki je namenjen zaščiti poškodovanim predelov kože med fizično aktivnostjo ali intenzivnim športnim udejstvovanjem. </strong> ClimbOn CrossFIXE negovalni stick je izjemen negovalni stick, ki je namenjen zaščiti poškodovanim predelov kože med fizično aktivnostjo ali intenzivnim športnim udejstvovanjem.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
28349 28349

Ocene in mnenja

Opis

ClimbOn CrossFIXE negovalni stick je izjemen negovalni stick, ki je namenjen zaščiti poškodovanim predelov kože med fizično aktivnostjo ali intenzivnim športnim udejstvovanjem.

Uporaba ClimbOn CrossFIXE sticka

Odstranite pokrovček. Vtrite na obolele in poškodovane prste, obnohtno kožico, pete, itd. in uporabljajte vsak dan, ter s tem nahranite in navlažite svojo kožo.

Če imate odprto rano, jo najprej očistite, nato vtrite crossFIXE Hands in jo prekrijte s čisto gazo. Hitro boste videli in občutili regenracijo poškodbe. Pomirja, vlaži in čuva vašo kožo med dvigovanjem uteži, plezanjem, … crossFIXE je zasnovan tako, da se hitro absorbira, blaži, zagotavlja in spodbuja hitro obnovo kože.

Embalaža proizvoda ClimbOn je narejena iz materialov, ki se enostavno razgradijo v naravi.

ClimbOn CrossFIXE mazilo je 100 % naravni izdelek, ki ni namenjen celo najbolj zahtevnim uporabnikom pač pa tudi vsem tistim osebam, ki jim je pomembna uporaba naravnih pripomočkov, brez barvil, alergenih dišav ter drugih dodatkov. Izdelek je anmenjen predvsem tistim osebam, ki kožno povrhnjico izpostavljajo ekstremnim razmeram in pritiskom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja