Clorexyderm forte šampon za pse in mačke, 200 mL

Clorexyderm forte šampon je šampon posebej primeren za pse in mačke. Clorexyderm forte šampon je šampon posebej primeren za pse in mačke.
752444 7299

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Barbara **** 25. 11. 2018 04:12
Izdelek spada med ene boljših šamponov, dobro očisti in odstrani zajedce. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.


Clorexyderm forte šampon je šampon posebej primeren za pse in mačke ter ponuja odlično antiseptično delovanje in temeljito očisti. 
Pena, ki nastane med šamponiranjem, odstranjuje odmrle celice in mikroorganizme iz dlake vašega ljubljenčka ob enem pa tudi nevtralizira bakterije ter odstranjuje odstrani neprijeten vonj.

Uporaba

Temeljito navlažite dlako vašega hišnega prijatelja z mlačno vodo ter temeljito vtrite na območja, ki so prizadeta. Nanesite toliko šampona, da se bo ustvarilo veliko pene. Pustite delovati vsaj 5-10 minut in nato temeljito sperite. 

Opozorila

Pred uporabo natančno preberite navodila. 
Hranite ločeno od živil. 
Ne uporabljajte skupaj z drugimi antiseptiki. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

OZEBLINE
Rdečkasto-modre otekline, ki se navadno pojavijo na dlaneh in stopalih, so posledica izpostavljenosti hudemu mrazu in slabe prekrvitve. Zmešajte jajčni beljak, žlico moke, glicerin in med v pasto in jo nanesite na prizadeti del (ne vtirajte). Prekrijte s tkanino ali povojem, pustite 24 ur in poskrbite, da bo prizadeti del na toplem. Okrevanje pospešuje uživanje živil, ki so bogata z vitaminom E, na primer semen, oreškov, celega zrnja, listnate zelenjave in pšeničnih kalčkov, ter ameriškega slamnika.

Pekočo in srbečo kožo zdravite s homeopatskimi pripravki: kremo Rhus tox, ki jo vtirajte dvakrat na dan, Agaricus (vsake tri ure) ali Carbo veg, če se ozeblinska bolečina v topli postelji poveča (odmerek 6c trikrat na dan 14 dni). Za razpokano kožo uporabljajte bljuščevo mazilo (Tamus ointment) in Petroleum 6c trikrat na dan 14 dni.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Clorexyderm Clorexyderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja