Comvita UMF 10+ Manuka med, 500 g

<p>Comvita UMF 10 + Manuka med izvira iz Nove Zelandije in je že dolgo cenjen zaradi svojih učinkovin.</p>

Comvita UMF 10 + Manuka med izvira iz Nove Zelandije in je že dolgo cenjen zaradi svojih učinkovin.

902519 18148
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Comvita UMF 10 + Manuka med izvira iz Nove Zelandije in je že dolgo cenjen zaradi svojih učinkovin.

Čisti novozelandski Manuka Med – UMF 10+. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.
Novozelandski Manuka med je zaradi svojih učinkov že dolgo zelo cenjen. Manuka med, ki ga pridobivajo samo iz Manuka grma, je priznan po celem svetu, zaradi svojih edinstvenih lastnosti.


Manuka med ima posebno UMF lastnost. UMF pomeni »Unique Manuka Factor«, standardizirana oznaka, ki meri regenerativno moč, ki je prisotna na različnih ravneh medu.

Vzemite 10 g (1-2 čajni žlički) štirikrat dnevno.
Pri prebavnih motnjah: vzemite 1 čajno žličko 30 minut pred obrokom, na tešče.
Lahko se uporablja tudi kot okusni namaz. Glede na želeno teksturo izdelek segrejte, da ga zmehčate ali postavite v hladilnik, da se strdi.

Izdelek ni primeren za otroke pod 1 letom starosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zakaj Comvita UMF med?

ZAUPAJTE COMVITI Comvita® je s svojimi naravnimi izdelki na tržišču že od leta 1974. Je največji svetovni proizvajalec in prodajalec UMF® Manuka medu vrhunske kakovosti. Comvita® blagovna...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

ŽIVLJENJSKI SLOG

Blage motnje erekcije lahko poslabša hudo kajenje ali cezmerno uživanje alkohola.

Poznamo dve obliki impotence: primarno impotenco, pri kateri moški nikoli niso bili sposobni doseči zadovoljive erekcije, in sekundarno impotenco, pri kateri so moški sprva imeli običajno spolno življenje, motnje erekcije pa so se pojavile pozneje.

Moški s primarno impotenco potrebujejo pregled pri ustreznem specialistu. Impotenca je v takšnem primeru lahko izraz globokih čustvenih težav, zaradi česar preproste metode zdravljenja velikokrat ne zadoščajo, Večina moških s težavami z erekcijo pa sodi v drugo skupino, kjer lahko pomagajo že preprosti ukrepi in spremem ba življenjskega sloga.

ŽIVLJENJSKI SLOG

Primeren čas za spolne odnose Priporočljivo je, da moški z motnjami ereh-ije nimajo spolnih odnosov, kadar so preutrujeni. Utrujenost namreč zmanjša možnost za zadovoljivo erekcijo. Veliko moških opaža, da zjutraj lahko dosežejo erekcijo, ponoči
pa imajo težave.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja