Crystal deo stik, 120 g

Kristalni kamen, za zmanjšanje neprijetnega vonja.<br> Kristalni kamen, za zmanjšanje neprijetnega vonja.
552046 2319

Ocene in mnenja

Opis

Crystal deodorant STIK
Naravni kristalni kamen v obliki stika v enostavni embalaži z navojem je enostaven za uporabo. Zaradi ekonomične porabe se lahko porabi v letu dni.
Stik navlažimo pod tekočo vodo in nanesemo  na predele izpostavljene potenju, takoj po prhanju.

120 g

Sestava kristalnega kamna CRYSTAL body deodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekul aluma koža ne more absorbirati, saj imajo večjo molekularno težo kot voda. Tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki preprečuje razkroj bakterij - vzrok neprijetnih vonjav. CRYSTAL body deodorant je zaradi svoje 100 % naravne sestave, ki ne vsebuje agresivnih snovi kot so alkohol, parfumi, stabilizatorji, zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen.

Priloge

Dodatni opis

Brez aluminijevega klorohidrata!
 
Vsebina: 120 g

Kristalni kamen v stiku navlažimo pod tekočo vodo in ga takoj po tuširanju obilno nanesemo na predele, kjer je delovanje znojnic najmočnejše-pod pazduho in stopala. Deo-stiki so namenjeni tistim, ki imajo radi praktične stvari. So idealni za športne torbe, ker se ne razlijejo in tudi sončni žarki ali ogrevanje jim ne škodijo. Kristalni kamen v stiku se počasi topi, zato ga lahko uporabljamo več let.
 
Izdelek je zdravju prijazen, ker je brez aluminijevega klorohidrata ne preprečuje naravnega procesa potenja, ampak samo neprijeten vonj.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Naravni deodorant - kako deluje?

Znanstvenik Jerry Rosenblatt je med potovanjem po Franciji leta 1984 raziskoval minerale, s katerimi bi bilo možno prečistiti in razkužiti vodo. Na podlagi sestave mineralnih soli je prišel do formule,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Življenje z najstniki staršem daje vedeti, da življenja ni mogoče načrtovati (čeprav se veliko staršev mlajših otrok še predaja takim iluzijam). Vaš sin mora živeti svoje življenje in slediti svojemu ritmu - in hkrati vedeti, da ste zanj brezpogojno tam. Ne kot terapevt ali socialna delavka, temveč kot sparing partner in podpora.

To lahko za obe strani pomeni trdo delo, toda na srečo čedalje več najstnikov samostojno in samoumevno jemlje življenje v svoje roke, ne da bi pri tem iz staršev naredili sovražnike.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: French Transit Ltd. French Transit Ltd.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja