CureaP1 obloga za rane 7,5x7,5 cm, 10 kosov

Je namenjena za nego ran v prvi fazi procesa zdravljenja. Je namenjena za nego ran v prvi fazi procesa zdravljenja.
14463 14463

Ocene in mnenja

Opis

Obloga CureaP1 je namenjena za nego ran v prvi fazi procesa zdravljenja, zato predstavlja prvi korak na poti oskrbe kroničnih ran in ran z oblilnim izločanjem.

Curea P1 je sterilna obloga za rane z veliko zmožnostjo vpijanja izločkov. Površina na strani rane je izdelana iz polipropilenskih vlaken, vpojno jedro pa iz celuloznega kompozita s posebnimi, izredno vpojnimi vložki, ki zadržujejo tekočino. Na hrbtni strani so vlakna povezana s folijo, ki diha in predstavlja dodatno pregrado, neprehodno za tekočino. Obloga curea P1 vpije izcedke rane, pri tem pa ohranja optimalno vlažno okolje rane. Curea P1 ima mehak rob, ki preprečuje tvorjenje preležanin zaradi pritiska. Curea P1 ne vsebuje farmakoloških učinkovin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Delajmo dobro za hrbet
Z nekaj dodatnimi načrtovanimi vajami se da doseči marsikaj. Izberite vaje, ki vam najbolj ustrezajo, in poskusite zanje rezervirati trikrat tedensko nekaj minut. Veseli boste dosežka.

Razgibavanje orla

Korist: daljše razgibavanje mišic prsi (več kot deset sekund) sprosti napete mišice in pospeši pretok krvi ter izmenjavo snovi. Dodatno razbremeni zgornji del hrbta.

Pripomočki: ozek okvir vrat.

Izhodni položaj: stojite pokonci pred ozkim okvirjem vrat. Razgibavajte roki kot orel, dlani sta obrnjeni naprej. Med celotno vajo stojte vzravnano in napnite mišice trebuha ter zadnjice.

Izvedba: počasi naredite en korak skozi okvir vrat, da roki ujamete za okvir in razgibavate prsne mišice. Obdržite ta položaj deset sekund, nato sprostite prsne mišice, da stopite en korak nazaj. Razgibavanje ponovite po eni minuti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja