D3 vitamin - kapljice, 10 mL

<p>D3 vitamin v obliki kapljic je prehransko dopolnilo, ki vsebuje ustrezno visoko vsebnost tega tako imenovanega sončnega vitamina ali D3 vitamina.</p>

D3 vitamin v obliki kapljic je prehransko dopolnilo, ki vsebuje ustrezno visoko vsebnost tega tako imenovanega sončnega vitamina ali D3 vitamina.

932370 13130

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

D3 vitamin v obliki kapljic je prehransko dopolnilo, ki vsebuje ustrezno visoko vsebnost tega tako imenovanega sončnega vitamina ali D3 vitamina.

D3 vitamin v prehranskem dopolnilu je raztopljen v oljčni bazi. Absorbcija in biološka uporabnost izdelka je tako maksimalna. Olje, ki je uporabljeno pri proizvodnji prehranskega dodatka je rafinirano in prečiščeno, zato je tudi kvaliteta D3 kapljic vrhunska.

Vitamin D ima v organizmu vsakogar izredno pomembno vlogo - sodeluje pri številnih procesih:

  • pripomore k delovanju imunskega sistema
  • pripomore in omogoča delovanje mišic
  • pomemben je za krčenje srčne mišice
  • pripmore k prenosu kalcijevih ionov v prebavni cevi
  • pomemben za zdrave kosti in zdrave zobe

10 mL D3 vitamina v kapljicah ustreza 220 kapljicam.

D3 vitamin in njegova prisotnost je predpogoj, da se v organizem absorbira Ca - kalcij, posledično to pomeni, da je vse procese, ki jih regulira kalcij predpogoj ustrezna dostopnost D3 vitamina. Brez D3 vitamina tudi mišice organizma, ki potrebujejo ustrezen nivo kalcijevih ionov, ne delujejo ustrezno.

Uporaba in odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapljico na dan in sicer dojenčkom in otrokom, do 12. leta starosti.

Odrasli in otroci nad 12. letom starosti: odmerite po 2 kapljici prehranskega dodatka.

Opozorilo: prehranskega dopolnila ne uporabljajte v primeru, če ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin prehranskega dopolnila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Debelost

Tudi zdravila lahko vplivajo na povečanje telesne teže, bodisi zaradi vpliva na metabolizem ali zaradi zadrževanja vode v telesu. Psihološki dejavniki, kot so stanja kroničnega stresa in nerešljivih frustracij, pri nekaterih ljudeh vodijo v prekomerno uživanje hrane in s tem v prekomerno prehranjenost. Le-ta je pogostejša pri nekaterih psihičnih boleznih tudi zaradi zdravljenja z zdravili, ki povečujejo apetit ali zmanjšujejo porabo energije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Terezia Terezia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja