Darphin Anti Age dermo-abrazivni piling, 50 mL

Po vzgledu na profesionalne Darphin tretmaje, dermoabrazivni piling pomlajuje kožo in hkrati  do popolnosti odstranjuje izumrle celice. Po vzgledu na profesionalne Darphin tretmaje, dermoabrazivni piling pomlajuje kožo in hkrati  do popolnosti odstranjuje izumrle celice.
4687 4687
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kože.

Po vzgledu na profesionalne Darphin tretmaje, dermoabrazivni piling pomlajuje kožo in hkrati  do popolnosti odstranjuje izumrle celice.

Naravni eksfolianti (silicium prah, biserni prah in vulkanski kamen plovec) dajejo  pilingu izredno nežno teksturo, tako da je primeren tudi za zelo nežno, celo občutljivo kožo.  Zmanjšuje globino razširjenih por, zmanjšuje hiperpigmentacijo ter vidno gladi fine linije in gube.

Uporaba Darphin Anti Age dermo-abrazivnega pilinga

Manjšo količino pilinga nanesite na blazinice prstov in s krožnimi gibi vtrite  tenko plast na mokro kožo (lahko tudi na suho, v tem primeru eksfoliacija močnejša).
Izperite z mlačno vodo. Za optimalne rezultate po uporabi na obraz nanesite pomlajevalno masko s kamelijo. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin Anti Age dermo-abrazivnega pilinga

Estri jojobe, siliciumov prah, biserni prah in vulkanski kamen plovec, bisabolol ter izvleček encijana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po možganski kapi

Pri bolnikih, ki so utrpeli možgansko kap, je pogosto potrebna predstavitev invalidski komisiji. Po končanem zdravljenju in rehabilitaciji (vendar ne prej kot pol leta po možganski kapi) je potrebno večino bolnikov predstaviti invalidski komisiji zaradi ocene telesne okvare in ugotovitve potrebe po dodatku za pomoč in postrežbo, pri zaposlenih pa tudi zaradi ocene preostale delazmožnosti.
Ali in kako lahko ponovno možgansko kap preprečite?
Predhodna možganska kap je pomemben dejavnik tveganja za ponovitev, vendar je mogoče z nadzorom dejavnikov tveganja za aterosklerozo (nadzorom krvnega tlaka, maščob v krvi, nadzorom sladkorne bolezni, zdravim življenjskim slogom ter zdravili proti strdkom) močno zmanjšati verjetnost za ponovitev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja