Darphin Hydraskin serum, 30 mL

Visoko učinkovit serum z močnim vlažilnim kompleksom. Visoko učinkovit serum z močnim vlažilnim kompleksom.
4775 4775
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Visoko učinkovit serum z močnim vlažilnim kompleksom, izvlečki granatnega jabolka in korenike holandskega bresta, v trenutku krepi vlažilnost, mehča kožo in zmanjšuje občutek zategnjenosti.

Po uporabi je koža mehka, sijajna in v hipu navlažena. 93 % sestavin je naravnega izvora. Izpopolnjena formula brez parabena.

Uporaba Darphin Hydraskin seruma

Izdelek uporabite zjutraj, pred izbrano kremo, za intenzivnejši tretma se lahko uporabi tudi zvečer. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin Hydraskin seruma

Ricinusovo olje, izvleček granatnega jabolka in korenike holandskega bresta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik z ventrikulo-peritonealno drenažo likvorja

Ventrikulo-peritonelana drenaža (V-P drenaža) omogoča bolniku s hidrocefalusom sprotno odstranjevanje možganske tekočine takrat, ko je pritisk tekočine v možganih prevelik. S pravočasno vstavitvijo V-P valvule sprostimo pritisk in preprečimo okvaro možganov ter omogočimo bolniku normalno življenje. Med kirurškim posegom vstavijo sistem cevk in valvulo, ki povezuje možgansko votlino s trebušno votlino in omogoča dreniranje možganske tekočine v peritonealno votlino, kjer se lahko resorbira. Valvulo tipamo na glavi pod kožo kot napeto blazinico, iz katere poteka prav tako pod kožo za ušesom tanka cevka, ki je napeljana v eno od vratnih ven. Valvulo s pritiskom prsta ob podlago izpraznimo, ko pritisk prsta popusti, se blazinica sama napolni. Zaradi preverjanja pretočnosti sistema mora bolnik vsak dan od 2- do 3-krat ponoviti ta postopek.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja