Darphin Tangerine mandarina aromatična nega, 15 mL

<strong>Aromatična nega iz mandarine. Nočni eliksir iz eteričnih olj.</strong> Aromatična nega iz mandarine. Nočni eliksir iz eteričnih olj.
12711 12711
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Energijska aromatična nega, ki bo kožo poživila in ji povrnila zaželjeni sijaj, obenem pa bo zgladila tanke linije in prve znake staranja.

Intenzivni koncentrat združuje čista eterična olja mandarine, grenivke, pomaranče in limone, v dišečo energijsko in anti-age formulo. Rezultati so klinično dokazani: hitra obnovitev sijaja kože, mehka in navlažena koža z zglajenimi tankimi linijami.

100 % vseh sestavin je naravnega izvora.
Brez parabenov.
Nekomedogeno.
Dermatološko testirano.
Klinično dokazana učinkovitost.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Seznam nagrad in dobitnikov le-teh!

Spoštovani kupec in obiskovalec spletne strani moja-lekarna.com! Na tem mestu objavljamo seznam nagrad ter številk naročil, ki pridejo na današnji dan v poštev - ob enem objavljamo ob sami nagradi...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Bolnik po možganski kapi

Kakšen je običajen potek stanja po možganski kapi?
Potek po možganski kapi je močno odvisen od funkcionalnega stanja bolnika po šestih mesecih, saj je primanjkljaj, ki ostane po tem času, običajno dokončen. Boljše je funkcionalno stanje neposredno po možganski kapi, boljša je prognoza glede dolžine preživetja ter kakovosti življenja.
Kako poteka spremljanje bolnika po možganski kapi?
Bolnik se po preboleli možganski kapi praviloma kontrolira pri svojem zdravniku družinske medicine, po potrebi pa tudi pri kliničnih specialistih (npr. nevrologu - epileptologu v primeru epileptičnih napadov po možganski kapi, pri fiziatru) ali drugih zdravstvenih delavcih (npr. logopedu ob težavah z govorom).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja