x
Vse kategorije
Davines Energijski vitaminski šampon, 250 mL ali 1 L
Davines Energijski vitaminski šampon, 250 mL ali 1 L
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Davines Energijski vitaminski šampon, 250 mL ali 1 L

Proizvajalec: Davines

Lase nežno čisti in hkrati stimulira lasišče.

Cena: 17,98 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Vanja*** | 26. 10. 2017 10:53
Eden najboljših šamponov za tanke lase
Po dobrem mesecu uporabljanja šampona, lahko zatrdim, da je eden najboljših šamponov za tanke lase. Lasje so močnejši, bolj polni. Lase ne masti in je prijetnega vonja. Vsekakor priporočam.

Opis

Opis

Čisto esencialno olje evkaliptusa, cajeputa, mete in cimeta ter provitamin B5 za globoko čiščenje in revitalizacijo lasišča ter krepitev lasnih stebel.
Rezultati: Lase nežno čisti in hkrati stimulira lasišče ter poveča sproščanje toksinov. Esencialna olja dajejo pnjeten občutek energije in čilosti.
Tipi Las: Lornljivi lasje, ki radi izpadajo. Formulacija: pH 6,5

Uporaba

Mokri lasje ln masaža z majhno količino proizvoda, izplaknite. Ponovile in počakajte nekaj minul. tzplaknite. Nego nadaljujte s produkti iz linije Enerqizinq.
Kako pogosto se uporablja: Intenzivni tretma: vsak drugi dan 1 mesec . Preventivni tretma: 2 krat tedensko skozi vse leto. Po zaključku tretmaja, priporočamo uporabo liniJe Wellbeing,

Lastnosti

Specifičen detergent za lomljive lase, ki radi izpadajo.Žitn: proteini lase hranijo ln vlažijo ter jih tako naredijo bolj elastične. Dodatno dajejo lasišču napetost, evkaliptus ga čisti ln osveži, Zasnovan na načelih aromaterapije, je šampon z vonjem esencialnih olj ugoden za duha: občutek energije, čilosti ln dobrega počutja se počasi razširi po vsem telesu. šampon se priporoča ljudem po kemoterapiji.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Kako poteka spremljanje bolnika na antikoagulacijskem zdravljenju?
Bolniki so pri zdravniku družinske medicine ali v antikoagulacijski ambulanti naročeni na redne kontrole. Na začetku zdravljenja so pregledi v ambulanti pogostejši (enkrat do nekajkrat tedensko), po ureditvi terapije pa v daljših obdobjih (4-6 tednov). Razmik med dvema kontrolama ne sme biti daljši od dveh mesecev. V primeru odstopanj morajo biti kontrole pogostejše. Zdravniku je potrebno vsakič poročati o eventualnih znakih krvavitev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.