DepurEssiac indijanski zeliščni čaj, 200 mL

Prehransko dopolnilo v tekočini DepurEssiac, združuje svetovno znano zeliščno formulo in izvleček AlphaMax, ki sta skupaj zelo učinkoviti pri podpori imunskemu sistemu. Prehransko dopolnilo v tekočini DepurEssiac, združuje svetovno znano zeliščno formulo in izvleček AlphaMax, ki sta skupaj zelo učinkoviti pri podpori imunskemu sistemu.
2022-04-16 26,20 €
32991 32991

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo v tekočini DepurEssiac, združuje svetovno znano zeliščno formulo in izvleček AlphaMax, ki sta skupaj zelo učinkoviti pri podpori imunskemu sistemu.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • podpora za vaš imunski sistem
  • zelišča formula Essiac
  • klamatska alga AlphaMax
  • preprosto za zaužitje
  • enostavno doziranje

Delovanje DepurEssiac

Prehranskemu dopolnilu DepurEssiac pravimo tudi indijanski zeliščni čaj, ki ima svetovno znano zeliščno formulo Essiac. Vsebuje klamatsko algo AlphaMax in ima številne pozitivne učinke.

Svetovno znana zelišča formula že vse od leta 1922 velja za eno učinkovitejših na področju naravne medicine. Razvila jo je medicinska sestra, ki jo je s pridom uporabljala za podporo imunskemu sistemu in kot rešitev za mnoge degenerativne bolezni.

V prehranskem dopolnillu DepurEssiac je svetovno znani zeliščni formuli dodan še izvleček iz klamatske alge AphaMax®. Ta patentirana formula iz klamatske alge je zelo močan antioksidant in ima izjemno pozitivne učinke zaradi 15 karotenov, ki jih vsebuje klamatska alga, vključno s kantaksantinom, luteinom ter zeaksantinom, visoko vsebnost klorofila, mikrospore alg (MAA-ji), polifenole in  fitokrom AFA.  Izvleček AfaMax in njegova učinkovitost je bila preverjena z različnimi raziskavami.

Prehransko dopolnilo  DepurEssiac združuje še druge izvlečke in rastline, ki imajo pozitivne učinke. To so kislica, rdeči brest, repinec, graviola, rabarbara in sladki koren. Repinec prispeva k zdravju zgornjih dihal in zdravju imunskega sistema ter prispeva k prebavi ter odvajanju organizma (On Hold Botanicals). Hkrati pa prispeva tudi k ravni glukoze v krvi (On Hold Botanicals). Rdeči brest prispeva k zdravju črevesja (On Hold Botanicals). Rabarbara deluje kot antioksidant, prispeva k naravni obrambi oziroma odpornosti in prispeva k funkciji mehurja (On Hold Botanicals). Sladki koren je znan po prispevku k zdravju dihal, prebavil in k prispevku k naravni obrambi ter imunskemu sistemu (On Hold Botanicals).

Tabela sestavin

Sestavina prehranskega dodatka  vsebnost v 100 mL  vsebnost v 6 mL 
Repinec vodni izvleček iz korenine   58,7 g 3520 mg
Kislica vodni izvleček listov in stebla  19,0 g  1140 mg 
Rdeči brest vodni izvleček iz lubja  5 g  300 mg 
Graviola vodni izvleček iz sadeža 4:1   3,3 g  200 mg 
AphaMax izvleček iz mikroalge Klamath 2 g  120 mg 
Rabarbara vodni izvleček iz korenike    1,7 g  100 mg 
Sladki koren vodni izvleček   1,7 g  100 mg 

Sestavine izdelka:

Repinec (Arctium lappa L.) konc. vodni izvleček iz korenine, kislica (Rumex Acetosella) konc. vodni izvleček iz listov in stebla, voda, rdeči brest (Ulmus fulva Michx.) kon. vodni izvleček iz lubja, graviola (Annona muricata L.) vodni izvleček iz sadeža 4:1, AphaMax® izvleček iz mikroalg Klamath (Aphanizomenon flos aquae), rabarbara (Rheum palmatum L. var. Tanguticum Maxim), konc. vodni izvleček iz korenike, sladki koren (Glycyrrhiza glabra L.) konc. vodni izvleček iz korenine, konzervans: kalijev sorbat; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je 1 čajna žlička, dva do trikrat dnevno

Eno čajno žličko prehranskega dopolnila DepurEssiac raztopite v kozarcu vode. Dnevno lahko zaužijete takšen pripravljen napitek od 2 krat do 3 krat. Napitek si pripravite med obroki. Pred uporabo embalažo dobro pretresite.

Hranite v suhem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom. Ko embalažo odprete, jo hranite v hladilniku. Ne izpostavljajte prevelikim temperaturnim spremembam. Prisotnost usedline v izdelku je normalna zaradi naravnih sestavin in ne pomeni spremembe ali poslabšanja izdelka.

Prehransko dopolnilo ni primerno za mlajše od 12 let.

Brez posvetovanja z zdravnikom, prehranskega izdelka ne uporabljajte dlje časa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrigea Nutrigea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov