Dermoscent Atop 7 blažilna emulzija za pse in mačke, 75 mL

<p>Pr&scaron;ilo z blažilno emulzijo za srbečo kožo in kožo nagnjeno k dermlanim težavam.</p>

Pršilo z blažilno emulzijo za srbečo kožo in kožo nagnjeno k dermlanim težavam.

750344 11194

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Pršilo z blažilno emulzijo za srbečo kožo in kožo nagnjeno k dermlanim težavam. 100 % naravne učinkovine: esencialne omega 3 in omega 6 kisline in esencialna olja. Učinek "druge kože" za takojšnje in dolgotrajno preprečevanje srbenja.

Učinkovitost izdelka je bila dokazna s klinično študijo pod nadzorom veterinarjev na 10 psih. Pse so en mesec pršili z razpršilom ATOP 7. Dokazani so bili izredni rezultati: izboljšanje površine kože in težavnosti poškodbe, izboljšanje dermalnih težav in srbečice.
Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno zdravju kože, dobremu počutju in lepi dlaki.
 
Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana; dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

MIGRENE
Značilna migrena je veliko več kot zgolj močan glavobol. Pomeni hude in pogosto onesposabljajoče bolečine v glavi - navadno samo na eni strani, ki jih včasih spremljajo skrb zbujajoči simptomi (spremenjeno zaznavanje, občutek, da glavo stiska primež, mravljinci ali odrevenelost, slabost in bruhanje ter nesposobnost za kakršno koli opravilo). Lahko se pojavljajo in izginjajo ter trajajo več ur, včasih celo več dni. Navadno niti dva človeka nimata enakih bolezenskih znakov, prav tako pa se pri nekaterih ljudeh ob različnih priložnostih pojavljajo različni znaki.

Migrene - primerjajo jih z električno nevihto, ki divja v glavi - so posledica širjenja in krčenja majhnih žil v glavi. Zdi se, da jim botrujejo številni dejavniki, najpogostejši pa so stres, zvok in osvetljava v diskoteki, menstruacija (ženske bolehajo veliko pogosteje kot moški) in uživanje določene hrane in pijače (čokolade, sira, pomaranč, kave in rdečega vina).
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermoscent Dermoscent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja