x
Vse kategorije
Dermoscent Bio Balm balzam za kožo psov, 50 mL
Dermoscent Bio Balm balzam za kožo psov, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Dermoscent Bio Balm balzam za kožo psov, 50 mL

Proizvajalec: Dermoscent
Balzam je formulacija, ki je sestavljena iz mešanice vrhunskih naravnih sestavin, ki omogočajo tretiranje predvsem blazinic podplatov in omogočajo lajšanje morebitnih poškodb na teh predelih.
Cena: 12,55 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?psi
Namendlaka
Tip izdelkabalzam

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Dermoscent Bio Balm balzam za kožo psov

Dermoscent bio balm je formulacija, namenjena predvsem pasjim hišnim ljubljencem. Balzam je formulacija, ki je sestavljena iz mešanice vrhunskih naravnih sestavin, ki omogočajo tretiranje predvsem blazinic podplatov in omogočajo lajšanje morebitnih poškodb na teh predelih. 

Izdelek je produkt Dermoscent laboratorijev iz Francije, ki spadajo v ene izmed vodilnih proizvajalcev tovrstnih izdelkov za nego in zaščito (veterinarski pomen).

Izdelek je eden najbolj uporabljenih na tem veterinarskem področju in ena izmed prvih izbir, ko se pojavlja potreba po zaščiti tačk in njeni regeneraciji.

Bio Balm je balzam, ki ne vsebuje dodanih konzervansov in drugih sestavin, ki bi škodile dermisu kože vašega psa. Prednost balzama je tudi ta, da ga je moč uporabljati tudi večkrat na dan in tako pospepiti delovanje in napredek, ki je posledica lokalizirane dermalne poškodbe.

Izdelek je prijetno in enostavno nanesljiv, njegova formulacija pa temelji predvsem na sojinem olju, zato zelo enostavno prodira v epidermalno plast kože ter tam povzroči hiter in globinski učinek
Izdelek je obogaten z maščobnimi kislinami, ki delujejo regenerativno, saj je njihova sestava pogosto zelo podobna sestavi kožnih celic in kožnih tkiv. Maščobne kisline omogočajo intenzivno regeneracijo in prestrukturiranje kožnih tkiv.

Kombinacija vseh sestavin, eteričnih olj in drugih komponent deluje kot intenzivno zaščitna in regenerativna mešanica. Le-ta deluje obnovitveno predvsem na področju, kjer so vidne površinske poškodbe kože.

Dermoscent Bio Balm omogoča vsakodnevno intenzivno negovanje poškodovanih predelov kože, vlaženje ter hitro regeneracijo srbeče in iritirane kože.

Uporaba Dermoscent Bio Balm balzama

Pred uporabo Dermoscent mazila poskrbite, da je pasja koža in dlaka čista, posebej temeljito očistite površine tačk ali predela na površju kože, ki jo je potrebno zdraviti, saj bo tako uspeh terapije zagotovljen.

Nanesite zadostno plast samega balzama na predel kožnih blazinic na tačkah ter neposredno na poškodovano področje.

Če bi želeli zdraviti in tretirati področje lezije je primerna frekvenca nanosa dva do trikrat na dan, dokler se ranica ne zaceli, posledice celjenja pa izginejo. Hranite na suhem mestu, varno zaščiteno pred posegom otrok.

Priloge

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

BOLEČINE V OČEH, UŠESIH, USTIH, NOSU IN GRLU

Glava ni le del telesa, kjer so možgani, pač pa je v njej tudi večina čutil, organov, ki zaznavajo sliki zvok, okus in vonj. Edino čutilo, ki ni omejeno na glavo, je čutilo, ki skrbi za peti čut, to je tipni čut; tega omogočajo živčni končiči v koži po vsem telesu. Drugače od glavobolov in migren, ki jih občutite v glavi, vzrok zanje pa je pogosto drugod v telesu, je vir bolečinskih težav in bolečin, ki se pojavljajo v čutilih, večinoma prav v čuti/ih samih.

Bolečina v ušesu navadno opozari na težavo v ušesu, bolečina v očesu sporoča o težavi v očesu, bolečini v nosu in ustih so znak težav v nos in ustih in tako dalje. Ušesa, nos in grlo so del povezanega sestava, zan vnetje enega dela pogosto prizaden enega ali oba preostala dela, boleči pa je kljub temu navadno omejena glavo. Zaradi tega je zdravljenje čuti razmeroma netežavno, pri lajšanj simptomov pa je učinkovit širok na bor oblik samopomoči.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Frontline in Dermoscent nakupi ekskluzivno cenejši le pri nas za 15 %!

Za vas drage stranke smo pripravili prav posebno enoletno akcijsko ponudbo Frontline proizvodov ter Dermoscent proizvodov za nego in zaščito vašega hišnega ljubljenca! Cene smo spustili za 15 % z namenom, da bi Frontline in Dermoscent še bolj... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Nisita pršilo za nos, 20 mL

3,48 €

Thermalium dnevna krema, 50 mL

16,14 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?psi
Namendlaka
Tip izdelkabalzam

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.