Dermoscent EFA Physio negovalni šampon za pse ali mačke, 200 mL

Nov koncept celostne nege kože. Nov koncept celostne nege kože.
914053 11203

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK
 
Naravni šampon za mačke, posebej namenjen občutljivi in k alergijam nagnjeni koži, ter nežni koži mladičev. Nežno čisti, blaži in lajša vnetja, zmanjšuje luščenje kože, vlaži in krepi naravno zaščitno funkcijo epidermisa. 
 
Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno zdravju kože, dobremu počutju in lepi dlaki.

Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana;dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

PREHLAD IN GRIPA
Prehladi in gripe so najpogostejša virusna obolenja in še vedno ena najteže opredeljivih, pojavljajo pa se v obliki bolečih simptomov. Bolezenski znaki prehlada se najpogosteje kažejo v glavi, zlasti v ušesih, nosu in grlu, gripo pa občutite po vsem telesu, predvsem v sklepih, prsnem košu in pljučih.

Prehladi niso hudi, da bi pomenili resno neprijetnost, in se nehajo sami od sebe po približno enem tednu. Gripa pa je že resnejša in v začetnem obdobju je treba ležati v postelji. Vendar tisti, ki se ukvarjajo z naravnim zdravljenjem, vztrajajo, da se ne bolezenski znaki prehlada ne gripe ne smejo zatirati, zlasti če se pojavi visoka vročina: vročino je treba zbijati s potenjem.

Zeliščna medicina

Ameriški slamnik v obliki tinkture ali kapsule, česen, ingver in limona so vsi učinkoviti pri spoprijemanju z okužbo. Pomaga tudi vroč čaj iz enakih delov črnega bezga, poprove mete in rmana, ki ga je treba piti vsaj trikrat na dan. Če imate vročino, dodaj te še preraslolistno konjsko grivo.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermoscent Dermoscent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja