Dermoscent Essential 6 Spot-on kožni nanos za mačke, 4 pipete

Nov koncept celostne nege kože. Nov koncept celostne nege kože.
464848 11201

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
tamara **** 1. 07. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

VETERINARSKI IZDELEK
 
Nov koncept celostne nege kože. Pipete za mačke. 100% naravne učinkovine: esencialne omega 3 in omega 6 kisline in esencialna olja. Zmanjšuje izpadanje dlake, pospešuje rast dlake, vzdržuje in ohranja celovitost zaščitnega hidro-lipidnega sloja kože, pomaga preprečevati draženje kože, kožo vlaži. 
 
Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno zdravju kože, dobremu počutju in lepi dlaki.
Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana;dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Homeopatija
Pri akutnih napadih lahko po gajo tablete Natrum mur 6e, Lyl podi um 6e, Nux vomiea 6e, Sili, 6e ali Spigelia Ge (ena table ta vs uro), vendar samopomoč pri grenah navad?saj je zdravljenje odvisno od za vas značilnih okoliščin in bolezenskih znakov. Homeopatij,a je najučinkovitejša, če jo poklicni homeopat prilagodi vašim potrebam.

Masaža in aromaterapija

Masiranje glave, vratu, ramen, hrbta, stopal in dlani včasih prinese olajšanje, vseeno pa boste pri tem potrebovali pomoč. Bolje je, da je masaža blaga kakor močna (z dolgimi, mirni mi in enakomernimi potegi), traja pa lahko, dokler vam prija oziroma dokler ne prinese olajšanja. Če boste bolečine lajšali z aromaterapijo, uporabite enaka eterična olja kot za glavobol.

Zdravljenje z vodo

Za takojšnjo pomoč pri migrenskih bolečinah uporabite toplo rokavico za umivanje ali topel obkladek in jo/ga namestite na zadnji del vratu in na stran glave, kjer se je pojavila migrena (če je treba, na obe strani). Lezite ali sedite, da vam bo udobno, če pa vas moti svetloba, zaprite oči (ali zatemnite sobo z zavesami). Rokavico za umivanje redno močite pod tekočo vročo vodo in ožemajte ter je ne odstranite, dokler lajša bolečine.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermoscent Dermoscent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja