Dermoscent Essential 6 Spot-on kožni nanos za pse od 10-20 kg, 4 pipete

Nov koncept celostne nege kože. Nov koncept celostne nege kože.
461423 11199

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK
 
Nov koncept celostne nege kože. Pipete za srednje velike pse (10 - 20 kg). 100% naravne učinkovine: esencialne omega 3 in omega 6 kisline in esencialna olja. Zmanjšuje izpadanje dlake, pospešuje rast dlake, vzdržuje in ohranja celovitost zaščitnega hidro-lipidnega sloja kože, pomaga preprečevati draženje kože, kožo vlaži. 
 
Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno zdravju kože, dobremu počutju in lepi dlaki.
Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana;dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Akupresura
Učinkovit je pritisk na številne akupresurne točke, večina teh točk pa je na zgornjem delu hrbta, ramenih in zadnjem delu vratu. Pritisnite na zatilje pod lobanjskim dnom, na polo razdaije med ušesom in ozdolžno osjo (sredinsko črto), v vdrtino v vratnih mišicah. Rahlo pritisnite navzgor in v smeri proti nasprotnemu očesu.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermoscent Dermoscent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja