Dermoscent Essential 6 Spot-on kožni nanos za pse od 20-40 kg, 4 pipete

Nov koncept celostne nege kože. Nov koncept celostne nege kože.
750328 11198

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Katja **** 4. 08. 2014 02:00
Super izdelek, ki lepo diši. Moj pes je alergik in poleti dobi mastno prhlajasto dlako. Z redno upor... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

VETERINARSKI IZDELEK
 
Nov koncept celostne nege kože. Pipete za velike pse (10 - 20 kg). 100% naravne učinkovine: esencialne omega 3 in omega 6 kisline in esencialna olja. Zmanjšuje izpadanje dlake, pospešuje rast dlake, vzdržuje in ohranja celovitost zaščitnega hidro-lipidnega sloja kože, pomaga preprečevati draženje kože, kožo vlaži. 
 
Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno zdravju kože, dobremu počutju in lepi dlaki.
Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana;dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Prehranska terapija, terapevtska dietetika in zeliščna terapija
Beli vratič (materine drobtinice) je dokazano učinkovit pri preprečevanju napadov migrene. Svež list na dan (zaužit v solati ali obloženem kruhku) je priporočena količina za vse, ki ste nagnjeni k rednim napadom migrene. Če pa se migrena že pojavi, ni več tako učinkovit. Namesto surovega lista lahko zaužijete tudi 125-miligramske kapsule ali tablete (na voljo v večini trgovin z zdravo hrano, lekarn in drogerij).

Tudi vitamin C (askorbinska kislina), vitamini B (zlasti vitamin B3, niacin) in magnezij (mineral) veljajo za učinkovite ne le pri preprečevanju napadov, pač pa tudi pri lajšanju simptomov. Če ne želite zapravljati denarja za osebni posvet pri nutricionistu, da bi vam določil najprimernejši odmerek, zaužijte kakovosten multivitarnin z omenjenimi sestavinami.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermoscent Dermoscent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja