Dietpharm Centravit energy Q10, 30 tablet

<p>Centravit tablete vsebujejo edinstveno multivitaminsko formulo s 23 vitamini in minerali, obogateno s koencimom Q10.</p>

Centravit tablete vsebujejo edinstveno multivitaminsko formulo s 23 vitamini in minerali, obogateno s koencimom Q10.

487147 24515

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Centravit tablete vsebujejo edinstveno multivitaminsko formulo s 23 vitamini in minerali,
obogateno s koencimom Q10.

Opozorilo: dodatna obrazložitev in količinska sestava sestavin je v priponki pod sliko izdelka!

Priporoča se za izboljšanje splošnega počutja in vsem tistim, ki bi želeli narediti korak več in zaščititi svoje zdravje.

Centravit se še posebej priporoča pri: fizičnih in psihičnih naporih, pri pomanjkanju energije, pri neredni in enolični hrani, pri raznih dietah, pri izpostavljenosti stresu, starejšim osebam, za hitrejše okrevanje po bolezni, v prehodnih obdobjih, za krepitev imunskega sistema (odpornost).

Dnevni odmerek je 1 tableta. 30 tablet v pakiranju.

Kaj so vitamini in minerali?

Vitamini in minerali imajo pomembno vlogo v našem telesu. Sodelujejo v kemičnih in fizioloških procesih. Naše telo vitaminov in mineralov ne more proizvajati samo, zato jih moramo telesu zagotavljati vsakodnevno z vnosom hrane ali prehranskih dopolnil.

Zakaj jih jemati?

V razvitem svetu sodobni način življenja zahteva od nas veliko količino energije. Takšen način življenja pogostokrat spremljajo psihični in fizični napori, utrjenost, stres, neredna in neuravnotežena prehrana. Hrana ki nam je na voljo je pogostokrat predelana kar pomeni, da  je vitaminsko in mineralno osiromašena, zato moramo vitamine in minerale v telo velikokrat vnašati v obliki prehranskih dopolnil, ki pripomorejo k zdravemu razvoju, ohranjanju zdravja in vitalnosti.

Vitaminsko-mineralni dodatki, ki podpirajo naše zdravje so nepogrešljivi pri raznih dietah (vegetarijanstvo in hujšanje), fizičnih in psihičnih naporih (športniki, študentje,...), imajo pomembno funkcijo pri presnovi (diabetiki), krepijo imunski sistem in jih je priporočeno  jemati v obdobju viroz.  Izboljšajo stanje kože, so nepogrešljiv dodatek pri kadilcih in pri škodljivem delovanju prostih radikalov.

Centravit ENERGY tablete vsebujejo edinstveno multivitaminsko formulo, s 23 vitamini, minerali (oligoelementi) in je obogatena s koencimom 10. Vsebuje skupek vitaminov, ki jih naše telo nujno potrebuje za optimalno delovanje. Centravit Energy priporočamo za izboljšanje splošnega počutja in vsem tistim, ki bi želeli narediti korak več in zaščititi svoje zdravje.

Centravit lahko jemljete skozi celo leto kot vsakodnevno dopolnilo k vaši običajni prehrani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dietpharm Dietpharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja