Diozmin + hesperidin + divji kostanj, 60 kapsul

<p><strong>Diozmin + hesperidin + divji kostanj je odlična kombinacija<em>.</em> </strong></p>

Diozmin + hesperidin + divji kostanj je odlična kombinacija.

527882 18121

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

OŽILJE, OKONČINE

Sestavine prehranskega dopolnila Diozmin

diozmin,
izvleček divjega kostanja (latinsko aesculus hippocastanum),
vitamin C,
hesperidin.

Diosmin je ena glavnih aktivnih sestavin prehranskega dopolnila. Diozmin spada v skupino učinkovitih flavonoidnih komponent.

Izvleček divjega kostanja združuje v sebi številne učinkovine. Med drugim tudi take, ki pripomore k normalizaciji krvnega obtoka, pripomore pa tudi k procesu vzdrževanja ven. (On hold Botanicals)

Vitamin C prispeva k tvorjenju kolagena in posledično vzdrževanju normalnega stanja in delovanja žil in zmanjšanju utrujenosti ter izčrpanosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Podoben učinek dosežejo tudi z operativno odstranitvijo mod, kar je v osnovi neke vrste hormonsko zdravljenje, s takšnim posegom odstranijo vir testosterona.

NOVE OBLIKE

Na področju zdravljenja raka prostate potekajo številne raziskave. Moški se lahko prostovoljno vključijo v klinične preizkuse novih oblik zdravljenja, ki še niso bila dokončno odobrena.

Sem sodijo različna cepiva, ki naj bi telo spodbudila, da bi se samo borilo proti raku, in različne metode zdravljenja, s katerimi rakavemu tkim prekinejo dotok krvi.

BALANITIS JE VNETJE KOŽE NA GLAVICI PENISA.

POGOSTEJE SE POJAVLJA PRI MLAJŠIH FANTIH IN PRI NEOBREZANIH MOŠKIH.

Pri balanitisu koža na glavici penisa postane bolj občutljiva, srbeča in pordela. Pojavi se lahko tudi izcedek ali izpuščaj. Balanitis je lahko posledica bakterijske ali glivične okužbe (npr. kandidoza), labko paje vzrok tudi alergična reakcija.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Chen Patika Dr. Chen Patika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede