DoppelHerz System Magnezij 400 Direkt zrnca, 30x4 g

DoppelHerz System Magnezij 400 Direkt zrnca je prijetno prehransko dopolnilo, primerno za direktno aplikacijo, v obliki mikro peletov. DoppelHerz System Magnezij 400 Direkt zrnca je prijetno prehransko dopolnilo, primerno za direktno aplikacijo, v obliki mikro peletov.
923745 13121

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

DoppelHerz System Magnezij 400 Direkt zrnca je prijetno prehransko dopolnilo, primerno za direktno aplikacijo, v obliki mikro peletov.

Ostale karakteristike magnezijevega prehranskega dopolnila

  • Magnezij je namenjen za normalno delovanje mišic in živčnega sistema
  • 400 mg magnezija - od tega 200 mg magnezijevega citrata
  • dopolnilo v kombinaciji s 5 mg vitamina B6
  • Mikro peleti za neposredno zaužitje z okusom limone in pomaranče
  • prehransko dopolnilo

Izdelki sistema Doppelherz ponujajo smiselno, sistematično usklajeno kombinacijo različnih sestavin - zdravja s sistemom.

Dual sistem MAGNESIUM 400 DIRECT vsebuje 400 mg magnezija, od tega 200 mg magnezijevega citrata v kombinaciji z vitaminom B6.

Magnezij prispeva k normalni mišični funkciji, vitamin B6 pa prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema.

Sodobna in praktična dozirna oblika za neposredno zaužitje: Dual sistem MAGNESIUM 400 DIRECT vsebuje predvsem hranilne snovi v obliki mikropeletov z okusnim limona-pomarančnim okusom. Drobne granule se lahko zaužijejo kadarkoli in kjerkoli povsem brez tekočine. Ta dozirna oblika je zato posebej primerna, da telo hitro in neposredno preskrbi z magnezijem in vitaminom B6 - kar je idealno za potovanje ali ob morebitnih težavah pri zaužitju tablet.

Idealna ekipa - magnezij plus vitamin B6!

Magnezij podpira normalno energetsko presnovo in normalno funkcijo živčnega sistema. Ob enem prispeva k ravnotežju elektrolitov in normalni mišični funkciji.

Človeško telo shranjuje med 20 in 30 g magnezija, približno 59 % celotne vsebnosti magnezija pa je v kostnem tkivu, v mišicah in telesnih celicah. V krvi se nahaja približno 1% magnezija, zato se magnezij imenuje tudi kostni in mišični mineral.

Človeško telo pridobi večino magnezija s prehrano, z znojem in urinom pa s magnezij izloča - izloči se 300-400 mg magnezija vsak dan. Če telo nima dovolj magnezija, se ta pomemben mineral črpa in mobilizira predvsem iz mišic ali kosti.

Vitamin B6 se absorbira v človeško telo preko črevesja in se prenese večinoma v krvni sistem, notranje organe in mišice. Vitamin B-6 prispeva k normalnemu metabolizmu beljakovin in glikogena ter igra pomembno vlogo pri normalnemu delovanju živčnega sistema.

Da bi se magnezij dobro absorbiral v človeški organizem je koristno tudi sočasno vnašanje vitamina B6.
Na zdravje živcev in mišic vpliva predvsem zadostna količina vitamina B6 (piridoksin), ki zagotavlja, da mineralni magnezij uspešno preide v vsako človeško celico.

Priporočen odmerek prehranskega dodatka

Dnevno konzumirajte po eno vsebino vrečke. Mikro pelete potresite z namenom boljše absorbcije neposredno v jezik, počasi raztopite in nato pogoltnite.

Vrečko odprite v smeri puščice.

Opomba:
Ni primerno za otroke, mlajše od 12 let. Shranjujte v suhem prostoru in ne nad 25 ° C.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Golenja razjeda

Diferenciaina diagnoza
• Venska razjeda goleni,

• ishemična (arterijska) razjeda,

• nevropatska razjeda,

• diabetična noga,

• hipertonična razjeda,

• razjede pri vaskulitisih, razjede pri tumorjih.

Pomisliti moramo na tudi okužbo razjede in na osteitis.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja