Dr. Hauschka dnevni losjon za uravnoteženje, 50 mL

Poskrbite za ravnovesje mešane kože z Dr. Hauschka dnevnim losjonom za uravnoteženje, ki ima izjemno prijetno teksturo in vsebuje izvleček ranjaka. Poskrbite za ravnovesje mešane kože z Dr. Hauschka dnevnim losjonom za uravnoteženje, ki ima izjemno prijetno teksturo in vsebuje izvleček ranjaka.
33026 33026

Ocene in mnenja

Opis

Poskrbite za ravnovesje mešane kože z Dr. Hauschka dnevnim losjonom za uravnoteženje, ki ima izjemno prijetno teksturo in vsebuje izvleček ranjaka.

Karakteristike dnevnega losjona za uravnoteženje Dr. Hauschka

  • primeren za mešano kožo
  • učinkovit pri koži z nečistočam
  • svilnata tekstura
  • vsebuje izvleček ranjaka
  • ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil ter konzervansov
  • brez mineralnih olj, silikonov ter polietilen-glikola (PEG)
  • dermatološko testirano

Delovanje Dr. Hauschka dnevnega losjona za uravnoteženje

S pomočjo naravnih izvlečkov čudovitih rastlin kot so ranjak, preslica in kapucinka boste z dnevnim losjonom za uravnoteženje poskrbeli za vašo mastno kožo na povsem nov način.

Dr. Hauschka dnevni losjona za uravnoteženje je odličen za vse z mešano kožo, ki imajo T cono nekoliko svetlečo, za tiste, ki se jim koža na območju ličnic nekoliko izsuši. Prav tako bo dnevni losjon ustrezal vsem, ki bi si želeli na koži vzpostaviti ravnovesje.

Tudi osebe z nečistočami bodo navdušene nad učinkovanjem dnevnega losjona za uravnoteženje Dr. Hauschka. Prijetna tekstura losjona bo uravnotežila nečisto kožo. Ob tem bo losjon poskrbel za vlaženje, ki bo dolgotrajno.

Po nanosu bo zmanjšan občutek napetosti na koži. S pomočjo naravnih sestavin dnevni losjon poskrbi za uravnoteženje kože na področjih, ki se pretirano mastijo, skupaj s tistimi, ki se preveč izsušijo. Ob rednem nanašanju bodo nečistoče ublažene. Po nanosu lahko pričakujete boljšo strukturo kože, ki bo videti sveže, brez mastnega sijaja in bo optimalno navlažena.

Uporaba dnevnega losjona

Dnevni losjon za uravnoteženje Dr. Hauschka svetujemo, da uporabljate vsako jutro. Najprej temeljito očistite obraz in ga nato enakomerno razporedite in vmasirajte v obraz ter predel vratu in dekolteja. Dnevni losjon je odlična podlaga za ličila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja