Dr. Hauschka maska za revitalizacijo, 30 ml

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
272086 9050

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka obnovitvena maska ima pomlajevalni in regeneracijski učinek, ki jo koža potrebuje v stresnih trenutkih. Zaradi ekstraktov kutinovih semen se koža po uporabi maske osveži in ohranja vlago v koži.

Produkt je primeren za vsa stanja kož.

Kožo neguje z mešanico rastlinskih sestavin (kutino, ranjakom, kamilico in olji jojobe, mareličnih pečk ter pšeničnih kalčkov.

Ob redni uporabi maske se koža odlično popravi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Srčno popuščanje

Srčno popuščanje je klinični sindrom z značilnimi simptomi in znaki, ki so posledica srčne okvare, zaradi katere je moten izgon krvi iz srca ali vtok krvi v srce. Najpogosteje se razvije po prebolelem srčnem infarktu, ob arterijski hipertenziji (visokem krvnem tlaku), pri starostnikih nad 70. letom starosti ter pri drugih, manj pogostih okvarah srca.
Kako pogosto je srčno popuščanje?
V Sloveniji je med 20.000-40.000 bolnikov s srčnim popuščanjem. Pojav srčnega popuščanja s starostjo nad 70 let narašča, kar je odvisno tudi od spremljajočih bolezni, kot so: miokardni infarkt, arterijska hipertenzija, sladkorna bolezen, okvare srčnih zaklopk in drugo. Pogostost srčnega popuščanja v Sloveniji je do 5 novih bolnikov na 1.000 prebivalcev Ictno.pri starostni skupini nad 75let pa kar 30 no~h bolnikov na 1.000 prebivalcev letno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja