Dr. Hauschka olje za telo breza in arnika, 75 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
9062 9062

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka olje za telo je primerno za od vadbe izčrpano kožo, saj preprečuje kopičenje mlečne kisline in vzpodbuja njeno absorbacijo iz mišic. Obenem pa sproščajo napetost mišic in osvežujejo ter pomirjajo telo.

Ekstrakti breze, mete, limone, korenike repinca in koprive so visoko kvalitetne sestavine, ki telesu povrnejo moč, aktivirajo, stimulirajo regeneracijo.

Odlična nega po obisku savne!!!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronično vensko popuščanje

Kronično vensko popuščanje je stanje, ko je ovirano odtekanje krvi iz spodnjih udov in je posledično povišan tlak v venskem sistemu spodnjih udov. Po Widmejerjevi klasifikaciji se kronično vensko popuščanje deli na tri stadije, ki so opisani v nadaljevanju.

• Začetni stadij: bolniki opažajo težke in utrujene noge, če dlje časa stojijo. Na koži so vidne variee (razširjene vene).

• Drugi stadij: težave so v tem stadiju že večje. Tudi na koži se poleg varie opazijo spremembe, kot so zadebelitev kože, hiperpigmentaeija, bela atrofija in otekline.

Tretji stadij: bolečine se stopnjujejo, pogosto so prisotne tudi ponoči. Za ta stadij je značilna tudi venska razjeda z vneto okolico.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja