Dr. Hauschka pomirjevalna maska, 30 ml

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
272078 9048

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka pomirjevalna maska pomaga občutljivi koži, da postane čvrstejša in zadržuje vlago v koži. Izdelek odlično blaži stres in zaščiti kožo, ki zasije v enotnem tenu.

Vsebuje borago, travniško plahtico, papeževo svečo in ajdo, ki združno okrepijo kožo. Karitejevo maslo, ekstakti kutine, hamamelisa, ranjaka ter olja makadamije in kokosa okrepijo, pomirijo, hranijo in negujejo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična atrijska fibrilacija

Skupina z zmernim tveganjem (1 zmeren dejavnik tveganja)
Bolniki z enim dodatnim dejavnikom tveganja, ki še niso utrpeli možganske kapi, sodijo v skupino z zmernim tveganjem za zaplete zaradi strdkov iz srca (letno tveganje od 2-5 %) in pri njih obstaja možnost izbire med antikoagulacijskim zdravljenjem ali acetil s ali cilno kislino, ki pa v nekoliko manjšem deležu zmanjša verjetnost za dogodek (npr. možgansko kap).

Skupina z velikim tveganjem (predhodna možganska kap, tranzitorna ishemična ataka, ali embolija, mitra Ina stenoza, več kot en zmeren dejavnik tveganja)
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja