Dr. Hauschka tekoča podlaga odtenek 02, 30 mL

Dr. Hauschka tekoča podlaga je nova izboljšana formulacija prejšnjih pudrov Dr. hauschka, ki so narejeni v podjetju Wala. <br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka tekoča podlaga je nova izboljšana formulacija prejšnjih pudrov Dr. hauschka, ki so narejeni v podjetju Wala.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
246212 9079

Ocene in mnenja

Opis

Odlično izenačuje ten kože obraza!

Njegove naravne sestavine so zelo nežne in ščitijo kožo pred zunanjimi vplivi (mraz, suh zrak, veter,...) in jo ohranijo mehko ter nežno.

Dr. Hauschka tekoča podlaga je nova izboljšana formulacija prejšnjih pudrov Dr. hauschka, ki so narejeni v podjetju Wala.

Dr. Hauschka tekoče podlage so bolj učinkovita formula od samih tekočih pudrov. barvni odtenki so prilagojeni barvam kože - posledica je bolj naraven ter predvsem vitalen videz kože obraza. Formulacija vsebuje nova rastlinska visokokakovostna olja ter zaščitne voske, ki kožo varujejo ter jo globinsko vlažijo. Pudri oz. po novem tekoče podlage so prilagojene koži sami - pudri pa so bolje prekrivni.

Uporaba Dr. Hauschka tekoče podlage

Nanos tekoče podlage je enostaven. Tekstura tvorstnih podlag na vašem obrazu omogoča, da koža normaln diha in ne postane izsušena čez noč. Tekoča podlaga Dr. Hauschka je nova formulacija prejšnjega pudra, ki doda koži nov odtenek ter nov aromatični pridih.

Tekoča podlaga je primerna za sledeče ličenje
-  Za očesni make up,
-  lica,
-  usta.

Izbirajte med sledečimi Dr. Hauschka podlagami

Tekoča podlaga 01: makadamija (nevtralen barvni odtenek, za svetel ten kože)

Tekoča podlaga 02: mandelj (topel barvni odtenek, za svetel do srednji ten kože)

Tekoča podlaga 03: kostanj (hladen barvni odtenek, za srednji ten kože)

Tekoča podlaga 04: lešnik (topel barvni odtenek, za srednji do rahlo temen ten kože)

Tekoča podlaga 05: muškatni orešček (nevtralen barvni odtenek, za srednji do rahlo temen ten kože)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronično vensko popuščanje

Zdravljenje
Osnovni ukrepi so izogibanje dolgotrajnega sedenja in stoje, hujšanje in redna telesna dejavnost. Odsvetuje se tudi izpostavljanje toploti (topla voda, sončenje).

Kadar krčne žile povzročajo otekanje goleni, posegamo po kompresijskem zdravljenju. Na voljo imamo kompresijske povoje in medicinske nogavice. Povoji ne smejo biti preveč raztegljivi, predvsem pa morajo biti vselej pravilno nameščeni. Pritisk povoja mora biti največji na stopalu in okoli gležnjev ter se mora enakomerno zmanjševati proti kolenu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja