Dr. Pasha Herbal Moments osvežilec zraka, 30 mL

Naravna eterična olja, ki jih vsebuje osvežilec zraka Dr.Pasha Herbal moments pozitivno vplivajo na razpoloženje ter lajšajo dihanje. Naravna eterična olja, ki jih vsebuje osvežilec zraka Dr.Pasha Herbal moments pozitivno vplivajo na razpoloženje ter lajšajo dihanje.
445916 19684

Ocene in mnenja

Opis

Naravna olja olja Dr.Pasha:

- kožo hranijo negujejo in regenerirajo,
- so pridobljena iz naravnih sestavin,
- bogata so z esencialnimi maščobnimi kislinami, antioksidanti, vitamini in minerali.

Lastnosti:

Koži obraza in telesa pomagajo vzdrževati vlažnost in prožnost ter jo ščitijo pred neugodnimi zunanjimi vplivi. Na naraven način nevtralizirajo neprijetne vonje, pozitivno vplivajo na razpoloženje ter lajšajo.

Uporaba:

Idealen je za uporabo doma, na stresnem delovnem mestu ali v avtomobilu.

Dr. Pasha naravni osvežilci zraka

Našli boste svežino čiste in nedotaknjene narave eteričnih olj, ki se meša v novih osvežilcih zraka. Globoko vdihnite in občutite svežino. Ne glede na to ali ste doma, na stresnem delovnem mestu ali v avtomobilu, bo dr. Pasha osvežilec zraka nudil aromaterapijo, neverjetno mirnost, ki vam ponuja prepotrebno energijo. Poleg učinkov aromaterapije so dr. Pasha osvežilci zraka naravna sredstva za čiščenje zraka. Njihov edinstven in nežen zeliščni vonj čisti, dviguje razpoloženje. Idealno za uporabo v bivalnih oz. delovnih področij ter avtomobilih.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov in barv. Naravni izdelek narejen iz eteričnih olj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

V zadnjem času sta vzbudili pozornost dve novi okužbi nožnice. Prva, bakterijska vagin oza, je posledica pretiranega umivanja in pretirane uporabe intimnih deodorantov, mil in razkužil.

Vse to povzroča spremembe nožnične flore, zaradi katerih se določene bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj, pretirano razrastejo. Zdravimo jo z antibiotiki.

O spolnosti je treba govoriti

Druga je okužba s klamidijo, ki jo je, zlasti pri moških, včasih težko odkriti. Lahko povzroči vnetje v mali medenici, posledica pa je lahko neplodnost.

Zaradi tega so v številnih raziskavah skušali najti zanesljive diagnostične metode za zgodnje odkrivanje in zdravljenje te okužbe, preden nastanejo poškodbe tkiva, ki povzročajo neplodnost.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja