Dr. Sericin Silk Glove za svilnato kožo rok, 30 mL

Deluje kot "blagodejna nevidna rokavica" za suhe in hrapave roke. Glavne sestavine tega izdelka navlažijo in ščitijo roke.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Deluje kot "blagodejna nevidna rokavica" za suhe in hrapave roke. Glavne sestavine tega izdelka navlažijo in ščitijo roke.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
511676 19532

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za vse tipe kože.

Opis izdelka:

Deluje kot "blagodejna nevidna rokavica" za suhe in hrapave roke. Glavne sestavine tega izdelka navlažijo in ščitijo roke.

Glavne sestavine:

• sestavina OSW 05: nosilna substanca silicijevega olja.

• sericin: ustvarja vlažilno, zaščitno plast proti gubam na površini kože, za takojšnje posredovanje ter dolgotrajen, gladek in svilnat občutek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kam po srednji šoli?

Še enkrat bi ti rada položila na srce, da študij odpira številna vrata in da se z diplomo veliko laže zaposliš in napreduješ v izbranem poklicu. Če pa se ne odločiš za študij, se potrudi najti delo, ki te bo zanimalo.

Študij

Kot številni mladi sem tudi sama po srednji šoli želela prekiniti šolanje. Hotela sem se osamosvojiti, se sama preživljati in se zabavati. K sreči so me starši in učitelji pregovorili, da sem odšla študirat, tako da sem se po poletnih počitnicah vpisala na medicino, za kar sem jim še danes hvaležna.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja