Dr. Soldan Em-eukal klasik bonboni brez sladkorja, 75 g

Zeliščni bonboni Dr-C.Soldan's klasik evkaliptus in mentol so proizvedeni iz najboljših surovin po preizkušenem originalnem receptu lekarnarja Dr. Carla Soldana iz leta 1923. Zeliščni bonboni Dr-C.Soldan's klasik evkaliptus in mentol so proizvedeni iz najboljših surovin po preizkušenem originalnem receptu lekarnarja Dr. Carla Soldana iz leta 1923.
499137 18762

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 18. 11. 2014 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Zeliščni bonboni Dr-C.Soldan's klasik evkaliptus in mentol:

- osvežujoč, hladilen občutek,
- prijetno za dihala.

Bonboni so proizvedeni iz najboljših surovin po preizkušenem originalnem receptu lekarnarja Dr. Carla Soldana iz leta 1923.

Ne vsebujejo sladkorja.

Kombinacija eteričnega olja evkaliptusa in mentola. Prijetno osvežilen okus.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Sindrom razdražljivega črevesa je najpogostejša bolezen prebavil. Ugotovijo ga kar pri polovici bolnikov, ki obiščejo specialistično gastroenterološko ambulanto. Običajno
se pojavi v zgodnji odrasli dobi in srednjih letih, pri ženskah dvakrat pogosteje kot pri moških.

Čeprav simptomi sčasoma vsaj delno ali povsem izzvenijo, se poslabšanja pojavljajo vse življenje. Dobra novica pa je, da bolezen ni nevarna in le redko vodi v hujše zaplete.

• Vzroka težav strokovnjaki še niso povsem pojasnili, menijo pa, da gre za motnjo krčenja mišic v steni debelega črevesa. Debelo črevo, vključno z danko, postane preobčutljivo za dražljaje, kot so prisotnost hrane v črevesu, tesnobnost, bolezen ali stres, in se v odgovor nanje čezmerno krči, kar lahko povzroča napade količnih bolečin.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.C.Soldan Dr.C.Soldan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja