Dr. Temt Combinal Colour Cleanser odstranjevalec barve, 125 mL

Combinal Cleanser odstranjevalec barve je odstranjevalec madežev.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Combinal Cleanser odstranjevalec barve je odstranjevalec madežev.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
19402 19402

Ocene in mnenja

Opis

Combinal Cleanser odstranjevalec barve je odstranjevalec madežev, za nežno odstranjevanje vseh madežev na koži, ki so nastali med barvnim postopkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Še bolje pa je, da ne dovolite, da bi jeza, razočaranje in druga močna čustva vplivali
na vaše telesno dobro počutje.

Hodite, ko se pogovarjate po telefonu

V neki študiji Univerze Kalifornija v Los Angelesu so se med 681 ljudmi z bolečinami v spodnjem delu hrbta tisti, ki so naglo hodili 3 ure na teden, počutili telesno in duševno bolje, medtem ko so imeli tisti, ki so opravljali redne vaje za hrbet, več bolečin. Kakršno koli gibanje izboljša pretok kisika in hranilnih snovi v mišice in prerazporedi snovi v ploščicah, ki prevzemajo tresljaje in blažijo vaša vretenca. Nasprotno pa se ob sedenju te snovi zlijejo na eno ali drugo stran, zato nimate enakomerne podloge med sklepi hrbtenice.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja