Dr. Temt Macadamia makadamijeva maska, 250 mL

Dr. Temt Macadamia makadamijeva maska predstavlja intenzivno obnovitveno masko, ki je obogatena z regenerativnimi sestavinami, kot so maščobne kisline. Dr. Temt Macadamia makadamijeva maska predstavlja intenzivno obnovitveno masko, ki je obogatena z regenerativnimi sestavinami, kot so maščobne kisline.
19584 19584

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Macadamia makadamijeva maska predstavlja intenzivno obnovitveno masko, ki je obogatena z regenerativnimi sestavinami, kot so maščobne kisline.

Maska Dr. temt z makadamijo vsebuje štvilne regenerativne učinkovine, k kožo telesa regenerirajo, jo zaščitijo ter prijetno negujejo. Mikro poškodbe kožne površine so odpravljene. Maska vsebuje makadamijevo olje, ki regenerira ter zaščiti, ob enem je pa to olje edino olje, ki j√sebuje palmitoleinsko kislino ki je ena izmed sestavin epidermisa kože.

Tip kože:
Za normalno in nečisto kožo.

Glavne sestavine:

je izdelan za normalno in nečisto kožo. Aktivna sestavina je rastlinsko olje makadamije. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Prebolevanje izgube

• Pomembno je spoznanje, da so čustva, ki jih doživljate, povsem normalna. Naravno je, da čutite bes oziroma jezo. Vsak človek občuti krivdo, zato ne zapravljajte čustvene energije za obtoževanje sebe.

• Poskusite poiskati razumevajočo osebo, s katero bi se lahko pogovorili. Razrešili boste večino občutkov jeze, krivde, sramu in žalovanja, če vam bo le znala prisluhniti in vas ustaviti v trenutkih, ko reagirate napačno ali preveč bumo, ter sočustvovala z vami. Ko ste najbolj obupani, je lahko objektivno stališče, ki ne vidi življenja povsem črno-belo, najboljša pomoč.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja