DreamGirl revolucionarna spalna maska
DreamGirl revolucionarna spalna maska
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

DreamGirl revolucionarna spalna maska

Proizvajalec: Moja lekarna d.o.o.
DreamGirl  je maska nemenjena zdravemu spancu brez zunanjih dražljajev.
Cena: 12,03 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenspanec

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

DreamGirl  je maska nemenjena zdravemu spancu brez zunanjih dražljajev. Oblikovana je tako, da se popolnoma prilega obliki obraznega predela na katerega masko pričvrstimo. Kljub temu, da sem maska DreamGirl  odlično prilega pa ob enem omogoča tudi prosto premikanje oči trepalnic.
Ob enem vam skupaj z masko podarjamo tudi brezplačen par ušesnih zamaškov, ki odlično zadušijo še tako glasen zvok. Tako lahko DreamGirl  masko uporabljate na vlakih, pri potovanjih, v avtobusih in tudi povsod tam, kjer je osvetljenost previsoka in ne omogoča kvalitetnega spanca.

DreamGirl  splalna maska je dostopna v ČRNI barvi. Nameščanje poteka tako, da le-to namestimo s pomočjo priročnih trakov, ki so po naravi elastični. Pri tem pazimo tudi na lase, da se ti ne zapletejo.

Prednosti DreamGirl  spalne maske

je lahka
enostavna za uporabo
se prilagodi konturam obraza
jo je moč oprati in čistiti
primerna najrazličnejšim oblikam obraza
namenjena je za večkratno uporabo

Pomni!
V video predstavitvi (pod sliko izdelka) vam želimo pokazati kako pravilno in na enostaven način vstavite zamaške v uho!

Kako uporabljamo zamaške DreamGirl ?

Le-te zvijemo v obliko cilindra (s predhodno očiščenimi rokami), z drugo roko sežemo preko glave in primemo uho tako, da zravnamo slušno cev - nato čim hitreje potisnemo ušeno masko v ušesno votlino in počakamo, da zamašek zapolne le-to.
Otroci lahko izdelek uporabljajo le pod nadzorom staršev. Izdelek se lahko uporablja le na suhem in ni primeren uporabi pri vodnih športih ali kako drugače v vodi. V kolikor se ta navodila ne upoštevajo lahko zamašek izgubi lastnosti uporabnega izdelka.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenspanec

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.