Ekolife natura liposomski kurkumin, 250 mL

Ekolife natura liposomski kurkumin je liposomski preparat v obliki Cureit tehnologije, kar pomeni, da je kurkumin dostopen v obliki, ki je biološko bolj uporabna. Ekolife natura liposomski kurkumin je liposomski preparat v obliki Cureit tehnologije, kar pomeni, da je kurkumin dostopen v obliki, ki je biološko bolj uporabna.
925888 21703

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ekolife natura liposomski kurkumin je liposomski preparat v obliki Cureit tehnologije, kar pomeni, da je kurkumin dostopen v obliki, ki je biološko bolj uporabna.

Kurkumin v svoji cureit obliki je biološko bolje razpoložljiv.

Sestavine tekočega liposomskega preparata

10 mL liposomske tekočine vsebuje 200 mg kurkumina v obliki Cureit.

Izdelek je primeren za vegansko usmerjene posameznike in za vse, ki želijo uživati biološko bolj uporaben kurkumin.

Uporaba prehranskega dopolnila s kurkuminom

Odmerite po 2 krat 5 mL količino tovrstnega preparata in sicer smaostojno ali pa to količino pomešajte v navadnem času, vodi ali vam najljubši pijači.

Ko izdelek odprete, ga je potrebno uporabiti najkasneje v roku dveh mesecev po odprtju.

Delovanje kurkume: več o delovanju kurkume ne smemo zapisati, glede učinkov pa se lahko informirate na gornji povezavi.

O liposomih in liposomski tehnologiji

Liposomi so ponavadi pripravljeni laboratorijsko, s pomočjo lecitina, ki vsebujejo visoko vsebnost fosfolipidov, ki so kombinirani z drugimi sestavinami, ki se nahajajo znotraj liposomov. Liposomi in predvsem njihova velikost zavisi od samega postopka pridobivanja - ob enem pa velikost vpliva tudi na samo prehodnost liposomskega delca.

Liposomi so pomeben nosilec - pravimo mu tudi vehikel, znotraj katerega je moč vgraditi vitamine, zdravila, prehranska dopolnila, zelo pogosto pa se uporabljajo tudi v sami kozmetični industriji. Priprava liposomskih delcev je energijsko zelo zahteven proces, ki je voden pri določeni temepraturi in ostalih pogojih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ekolife Ekolife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja