x
Vse kategorije
Ekolife natura Liposomski vitamin B12, 60 mL
Ekolife natura Liposomski vitamin B12, 60 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ekolife natura Liposomski vitamin B12, 60 mL

Proizvajalec: Ekolife Natura
Ekolife natura Liposomski vitamin B12 je vrhunsko absorbtivna oblika B12 vitamina, ki je namenjena nadomeščanju čez dan izgubljenega vitamina B12.
Cena: 16,93 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Ekolife natura Liposomski vitamin B12 je vrhunsko absorbtivna oblika B12 vitamina, ki je namenjena nadomeščanju čez dan izgubljenega vitamina B12.

Prav liposomska oblika preparata omogoča optimalno absorbcijo same vsebine - v tem primeru vitamina B12. Prav biološka razpoložljivost tega pomembnega vitamina je signifikantno višja v primerjavi s poznanimi drugimi tekočimi in trdnimi preparati.

Vitamin B12 tako enostavneje prehaja celično bariero, ob enem lažje prehaja v krvni obtok ter enostavneje prehaja do tarčnih celic, kjer vitamin B12 tudi deluje.

Liposomski preparat nudi učinkovit odmerek vitamina B12, dnevni odmerek vsebuje 2 mg tega pomembnega vitamina, ki ga je moč doseči že z enim samim 1 mL odmerkom. 1 odmerek liposomskega B12 vitamina tako omogoča pokritje kar 80 % potreb po tem vitaminu.

Dnevni odmerek (1 mL) vsebuje

2 mg vitamina B12

Vitamin B12 v telesu opravlja številne funkcije

  • pripomore k normalizaciji počutja
  • ohranja normalno stanje imunskega sistema, pripomorek splošni odpornosti organizma
  • telo oskrbi z energijo
  • normalizacija homocisteina
  • normalna duševna funkcija
  • normalizacija tvorbe krvnih celic - predvsem eritrocitov, ki so pomembne prenašalke kisikovih molekul
  • pripomore k zmanjševanju utrujenosti organizma
  • pripomore k regeneraciji

O liposomih in liposomski tehnologiji

Liposomi so ponavadi pripravljeni laboratorijsko, s pomočjo lecitina, ki vsebujejo visoko vsebnost fosfolipidov, ki so kombinirani z drugimi sestavinami, ki se nahajajo znotraj liposomov. Liposomi in predvsem njihova velikost zavisi od samega postopka pridobivanja - ob enem pa velikost vpliva tudi na samo prehodnost liposomskega delca.

Liposomi so pomeben nosilec - pravimo mu tudi vehikel, znotraj katerega je moč vgraditi vitamine, zdravila, prehranska dopolnila, zelo pogosto pa se uporabljajo tudi v sami kozmetični industriji. Priprava liposomskih delcev je energijsko zelo zahteven proces, ki je voden pri določeni temepraturi in ostalih pogojih

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Prednosti liposomalne tehnologije pri prehranskih dopolnilih

Za uspešno delovanje učinkovin, ki jih zaužijemo s prehranskimi dopolnili, je ključno, da med presnovo ne izgubijo strukture in da dosežejo tkivo, na katero delujejo. Tehnologija liposomov vključne prednosti delovanja • liposomalna prehranska... preberi več...

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Jamieson B12 vitamin pršilo, 58 mL

14,95 €

He Shou Wu ekstrakt divje ovijalke, 120 g

15,89 €

Ribamed 1000 omega 3-Forte, 100 kapsul

20,40 €
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.