Ekolife natura Liposomski vitamin B12, 60 mL

Ekolife natura Liposomski vitamin B12 je vrhunsko absorbtivna oblika B12 vitamina, ki je namenjena nadomeščanju čez dan izgubljenega vitamina B12. Ekolife natura Liposomski vitamin B12 je vrhunsko absorbtivna oblika B12 vitamina, ki je namenjena nadomeščanju čez dan izgubljenega vitamina B12.
544850 22547

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ekolife natura Liposomski vitamin B12 je vrhunsko absorbtivna oblika B12 vitamina, ki je namenjena nadomeščanju čez dan izgubljenega vitamina B12.

Prav liposomska oblika preparata omogoča optimalno absorbcijo same vsebine - v tem primeru vitamina B12. Prav biološka razpoložljivost tega pomembnega vitamina je signifikantno višja v primerjavi s poznanimi drugimi tekočimi in trdnimi preparati.

Vitamin B12 tako enostavneje prehaja celično bariero, ob enem lažje prehaja v krvni obtok ter enostavneje prehaja do tarčnih celic, kjer vitamin B12 tudi deluje.

Liposomski preparat nudi učinkovit odmerek vitamina B12, dnevni odmerek vsebuje 2 mg tega pomembnega vitamina, ki ga je moč doseči že z enim samim 1 mL odmerkom. 1 odmerek liposomskega B12 vitamina tako omogoča pokritje kar 80 % potreb po tem vitaminu.

Dnevni odmerek (1 mL) vsebuje

2 mg vitamina B12

Vitamin B12 v telesu opravlja številne funkcije

  • pripomore k normalizaciji počutja
  • ohranja normalno stanje imunskega sistema, pripomorek  splošni odpornosti organizma
  • telo oskrbi z energijo
  • normalizacija homocisteina
  • normalna duševna funkcija
  • normalizacija tvorbe krvnih celic - predvsem eritrocitov, ki so pomembne prenašalke kisikovih molekul
  • pripomore k zmanjševanju utrujenosti organizma
  • pripomore k regeneraciji

O liposomih in liposomski tehnologiji

Liposomi so ponavadi pripravljeni laboratorijsko, s pomočjo lecitina, ki vsebujejo visoko vsebnost fosfolipidov, ki so kombinirani z drugimi sestavinami, ki se nahajajo znotraj liposomov. Liposomi in predvsem njihova velikost zavisi od samega postopka pridobivanja - ob enem pa velikost vpliva tudi na samo prehodnost liposomskega delca.

Liposomi so pomeben nosilec - pravimo mu tudi vehikel, znotraj katerega je moč vgraditi vitamine, zdravila, prehranska dopolnila, zelo pogosto pa se uporabljajo tudi v sami kozmetični industriji. Priprava liposomskih delcev je energijsko zelo zahteven proces, ki je voden pri določeni temepraturi in ostalih pogojih

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ekolife Ekolife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja