Encian Neven krema, 100 mL

Krema pripravljena na osnovi ognjičevega olja. Krema pripravljena na osnovi ognjičevega olja.
555355 1704

Ocene in mnenja

Opis

Neven krema je pripravljena na osnovi ognjičevega olja, ki se že vrsto let uporablja v različne namene za nego kože. Kremo Neven uporabljajte vsakdnevno za negovanje in zaščito kožne povrhnjice.

Vsebina Neven kreme

100 ml

Namen uporabe kreme Neven

Krema deluje negovalno ter je primerna za nego suhe in razpokane kože kjerkoli na telesu oziroma na površinah rok. Kremo lahko uporabljajo tudi vsi tisti s kožnimi poškodbami na površini kože.

Način uporabe Neven kreme

Kremo v tankem sloju 3-4 krat na dan nanesemo napoškodovane dele kože.

Opozorilo ob uporabi Neven-a

Samo za zunanjo uporabo!  Shranjujte nedosegljivo otrokom pri temperaturi do 25oC. Izdelek ni preizkušen na živalih. Po odprtju embalaže je potrebno izdelek porabiti v 12 mesecih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

V Nemčiji je ta težava še posebej akutna, ker je šolski sistem še vedno urejen tako, da se otroci razdelijo že po štirih letih osnovnega šolanja. O poklicni prihodnosti teh otrok odločajo ljudje, ki pogosto nimajo niti časa niti interesa, da bi se posvetili individualni osebnosti vsakega lO- oziroma 1 l -letnika. Taka šolska politika nima nikakršne resne znanstvene podlage. V resnici gre za posredno, čeprav grobo kršitev konvencije o otrokovih pravicah Združenih narodov, zaradi nje pa so tako starši kot otroci včasih pod zares nečloveškim pritiskom. Tako ne smemo biti presenečeni, če čedalje več otrok in mladostnikov šoli obrača hrbet, s čimer zatirajo svojo prvobitno željo po znanju.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Encian Encian
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede