Encian soda bikarbona, 500 g

Encian soda bikarbona je jedilna soda bikarbona, ki je namenjena za vsestransko uporabo, namenjena je za različne stvari, vpija vonjave ter vlago, saj je higroskopna. Encian soda bikarbona je jedilna soda bikarbona, ki je namenjena za vsestransko uporabo, namenjena je za različne stvari, vpija vonjave ter vlago, saj je higroskopna.
536849 5747

Ocene in mnenja

Opis

Encian soda bikarbona je jedilna soda bikarbona, ki je namenjena za vsestransko uporabo, namenjena je za različne stvari, vpija vonjave ter vlago, saj je higroskopna.

Encian soda bikarbona ima kar nekaj uporabnih lastnosti in sicer vpija številne vonjave, vpija vlago ter razgradi vse nečistoče, s katerimi prihaja v stik.

Soda bikarbona ali po kemijsko natrijev hidrogenkarbonat spada v skupino karbonatnih spojin. Na voljo je v obliki belega prahu, ki je kristaliničen in nekoliko topen v vodi. Voda ob raztapljanju tega prahu nudi rahlo bazičen pH, ki je kakor nalašč za nevtralizacijo kislin.

Soda bikarbonaima številne koristne lastnosti, med drugim jo nekateri uporabniki s pridom uporabljajo za pranje in nego oblačil, drugi za pranje zelenjave ter sadja, pogosto pa se uporabla tudi pri kuhi, saj se dodaja pogosto k testu.

Encian soda bikarbona vpija neprijetne vonjave, odstranjuje nečistoče ter je široko uporaben.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Encian Encian
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja