Eubos 12% Omega 3-6-9 pomirjujoča krema za obraz, 50 mL

Eubos Omega 12% 3-6-9, pomirjujoča krema za obraz je odlična nega obraza pri suhi, občutljivi in ekcemu ter rdečici nagnjeni koži.<br> Eubos Omega 12% 3-6-9, pomirjujoča krema za obraz je odlična nega obraza pri suhi, občutljivi in ekcemu ter rdečici nagnjeni koži.
910058 20725

Ocene in mnenja

Opis

Idealna rešitev za suho, občutljivo in k ekcemu in rdečici nagnjeno kožo je Eubos Omega 12% 3-6-9 pomirjujoča krema za obraz. Odlična pomoč je tudi kot nega pri nevrodermitisu, stari in otroški koži po 3. letu starosti.

Naravno zaščitno in barierno funkcijo kože krepijo bogate sestavine, kot so svetlinovo, laneno in Carthamus olje. Ta kvalitetna naravna olja vsebujejo esencialne maščobe Omega-3 in Omega-6 (tega je polno deviško oljčno olje). Losjon pomirja občutljivo, razdraženo in pordelo kožo predvsem z rastlinskim aktivnim kompleksom Defensil z izvlečkom semen Cardiospermum Halicacabum. Mešanica naravnih sestavin, kot so Radicare in Celligent obvarujejo celice prostih radikalov in preprečujejo prezgodnje staranje kože. Hydro kompleks Trimoist hidrira kožo in jo dobro zaščiti za dalj časa.

Izdelek je dobro združljiv s kožo, saj ne vsebuje konzervansov (parabena), PEG-derivatov, lanolina ali silikonov in mineralnih olj (parafina). Losjon tudi ni obarvan z umetnimi barvili. Ph vrednost izdelka je nevtralna.

Kremo lahko nanesete na očiščeno kožo in nežno vtrete večkrat na dan. Ker ščiti pred poškodbami celic in DNA je posebej primerna za čez dan. Idealna je za boj proti oksidativnemu stresu in ščiti pred rdečico zaradiUV sevanja.

Po uporabi je koža dobro navlažena, za nekaj časa pa je ublažena tudi rdečica. Koža je zavarovana pred škodljivimi zunanjimi vplivi (npr. antigeni) in prezgodnjim staranjem kože (to je pomembno tudi za mlado kožo). Koža je po uporabi pomirjena, srbečica pa izgine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede