Eucerin pH5 olje za prhanje, 200 mL

Eucerin ph5 olje za umivanje rok je izjemno nežno in hranilno sredstvo za nego in higieno poškodovane in suhe kože rok. Eucerin ph5 olje za umivanje rok je izjemno nežno in hranilno sredstvo za nego in higieno poškodovane in suhe kože rok.
407925 15924

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin ph5 olje za umivanje rok je izjemno nežno in hranilno sredstvo. Primerno za nego in higieno poškodovane oziroma suhe kože rok.

Vsebina:
Olje vsebuje surfaktante, ki ščitijo koži lastne encime in encimsko zaščito.

Ne vsebuje mila in ima koži nevtralen pH.

Odlično učinkuje tudi pri poškodovani koži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Očitno prehajamo v nov svet staranja. Za ta novi svet ni zemljevidov ali pravil, vendar brez strahu: ne boste sami. Po vsem svetu število ljudi, starih 65 let in več, narašča hitreje kot katera koli druga demografska skupina, zlasti v razvitih državah. Do leta 2030 bo 12 odstotkov ljudi starih 65 ali več, kar je dvakrat več kot leta 2000.

V Severni Ameriki in Evropi bo tak vsak peti človek. In po vsem razvitem svetu so ljudje, stari 85 let in več, zdaj najhitreje naraščajoča starostna skupina.

V tem novem svetu so posedanje pred televizijo zamenjali delo s skrajšanim delovnim časom in gibljivim delavnikom, dejavno prostovoljstvo ter iskanje novih interesov in novih prijateljstev.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja