Eucerin Sun Dry Touch Oil control kremni gel s SPF50, 50 mL

Eucerin sun Oil control kremni gel za zaščito pred soncem je izdelek za zaščito obraza pred soncem z visokim zaščitnim faktorjem (ZF) za vsakodnevno uporabo. Eucerin sun Oil control kremni gel za zaščito pred soncem je izdelek za zaščito obraza pred soncem z visokim zaščitnim faktorjem (ZF) za vsakodnevno uporabo.
549401 27856

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Sun Oil control kremni gel za zaščito pred soncem je izdelek za zaščito obraza pred soncem z visokim zaščitnim faktorjem (ZF) za vsakodnevno uporabo, razvit za posebne potrebe normalne do mastne in k aknam nagnjene kože. Formula zagotavlja vrhunsko fotozaščito pred poškodbami kože zaradi sonca in vsebuje aktivno rešitev za izboljšanje stanja kože.

Visoko učinkovit in fotostabilen sistem UVA-/UVB-filtrov nudi zanesljivo zaščito, ki je skladna s Cosmetics Europe – The Personal Care Association, prej Colipa. Klinične študije so dokazale, da koža Eucerin Sun Oil Control kremni gel za zaščito pred soncem ZF 30 zelo dobro prenaša – tudi pri ljudeh z občutljivo in mastno kožo, nagnjeno k aknam.

Učinkovitost matirne formule z L-karnitinom, ki uravnava sebum, in pigmenti, ki vpijejo lipide, je bila dodatno preizkušena in ocenjena na testu uporabe izdelka.

Eucerin Sun Oil control kremni gel je učinkvita formulacija, ki vsebuje visoko stabilne učinkovine ter zaščitne komponente, ki vsebujejo učinkovite UVA ter UVB faktorje.

Formula tako zagotavlja visoko zaščito pred sončnimi žarki, saj vsebuje:

- licochalcon A ter gliciretinsko kislino: oba omogočata močno celično zaščito, kar je pri toksičnih UV žarkih izrednega pomena

licochalcon A velja za močan ter povsem naraven antioksidant, ki globinsko zaščiti kožne celice, kislina pa globinsko zaščiti celični DNK (dedni material) in spodbuja koži lastne mehanizme zmo

Eucerin Sun Oil control kremni gel  je prijetne zelo nežne ter gledke teksture, zagotovljen je mat svež videz kože obraya. Koža je po nanosu manj mastna, količina sebuma pa je uravnana. Izdelek deluje nekomadogeno, saj ne maši por na obrazu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov