Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift dnevna krema za suho kožo z ZF 15, 50 mL

Krema Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift je namenjena predvsem za zelo suh tip kože, saj je obogatena s hialuronsko kislino, ki poskrbi za še dodatno hidracijo vitalnih komponent. Izdelek Eucerin vsebuje še magnolol ter oligopeptide! Krema Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift je namenjena predvsem za zelo suh tip kože, saj je obogatena s hialuronsko kislino, ki poskrbi za še dodatno hidracijo vitalnih komponent. Izdelek Eucerin vsebuje še magnolol ter oligopeptide!
463159 23687

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift dnevna krema, ki je namenjena za suho in razdraženo kože vsebuje tri pomembne učinkovine (te zanima katere?), ki specifično delujejo na predele kože, ki so zaslužne za volumen.

Krema Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift je namenjena predvsem za zelo suh tip kože, saj je obogatena s hialuronsko kislino, ki poskrbi za še dodatno hidracijo vitalnih komponent. Izdelek Eucerin vsebuje še magnolol ter oligopeptide!

Krema Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift ima dodane filtre, ki poskrbijo za ustrezno zaščito obraza z zaščitnim faktorjem 15. Tako smo zaščiteni pred foto induciranim staranjem. 

Kako izdelek Eucerin uporabljamo?

Nanesite kremo na predhodno dobro očiščeno kožo.
Kremo lahko nanašate na področje dekolteja, obraza in vratu. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Liftkremo nanesite z odločnimi gibi prstov
Uporabite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift za predel oči in nanesite še to, počakajte, da se nanešena krema vpije (5-10 minut) ter šele nato nanesite morebiten make-up

Dnevna rutina z Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift tretmajem

korak 1: kožo očistite s Eucerin DermatoClean mlekom. Uporabite nežno bombažno blazinico.
korak 2: nanesite Eucerin DermatoClean tonik in kožo še dodatno očistite
korak 3: nanesite primerno kremo Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov