Euten Plus krema za nego, 50 g

Euten Plus krema je nova formulacija namenjena negi telesa in obraza. <br> Euten Plus krema je nova formulacija namenjena negi telesa in obraza.
498688 26839

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Irena **** 8. 07. 2016 02:00
Zakaj krema ni "cista"OZIROMA zakaj so v kremi prisotni beli kosi, ki se ne razgradijo ampak grdo os... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Euten Plus krema je nova formulacija namenjena negi telesa in obraza.

Euten Plus krema je nastala na podlagi uspešne kreme in sicer klasičnega Eutena, da pa bi bila formulacija kreme še bolj uspešna za namene ohranjanje lepote vašo kože ter borbi proti kožnim spremembam vseh vrst pa smo razvili kremo Euten Plus, ki vsebuje dodan ekstrakt ognjiča.

Euten Plus je kozmetični proizvod narejen z dodatkom ekstrakta navadnega ognjiča. Euten Plus krema tako deluje na najrazličnejše kožne nepravilnosti, dermatitise in podobne kožne zaplete.

Euten Plus negovalna krema je namenjena uporabi na vseh mestih kože, ki je prekomerno rdečična ter izkazuje znake dermatitisa, atopije, luskavice oziroma s kremo uspešno rešujemo vse posledice nastanka izpuščajev ali seboreje.

Navadni ognjič velja za eno najbolj uporabljanih zelišč v kremah in fitoterapiji nasploh. Ognjič je obogaten s flavonoidnimi sestavinami, ki pripomorejo k zaviranju procesov, ki na koži niso zaželjeni. Vsebnost vitamina A v kremi Euten Plus je kakor nalašč namenjen za regeneracijo kože na obrazu ali kjerkoli na telesu.

Uporaba Euten Plus kreme

Kremo Euten plus uporabljajte po potrebi, ko opazite znake suhosti kože, ko koži primankuje osnovna nega oziroma je koža izpostavljena dejavnikom, ki povzročajo nastajanje dermatitisov ter ostalih številnih kožnih nepravilnosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioeliksir Bioeliksir
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja