Farmaderbe Burro Karité čistilno mleko, 150 mL

Anti-age čistilno mleko z maslom karité in vitaminom e, pantenolom ter vlažilnim kompleksom lipomoist blaži, mehča, povrne elastičnost koži. Anti-age čistilno mleko z maslom karité in vitaminom e, pantenolom ter vlažilnim kompleksom lipomoist blaži, mehča, povrne elastičnost koži.
17675 17675

Ocene in mnenja

Opis

Anti-age čistilno mleko z maslom karité in vitaminom e, pantenolom ter vlažilnim kompleksom lipomoist:

- blaži, mehča,
- povrne elastičnost,
- odstrani vse sledi ličil in nečistoče na obrazu,
- ohranja naravno vlažnost vaše kože.

Aktivne sestavine:

Maslo karité 1 %, d-pantenol 0,2 %, vlažilni kompleks lipomoist 0,2 %, vitamin e 0,2 %.

Navodila za uporabo:

z blazinico vate nanesite na kožo, jo očistite, nato pa sperite z vodo. Po uporabi čistilnega mleka priporočamo nanos anti-age kreme za obraz z maslom karité.

Ne vsebuje parabenov, petrolatov, natrijevega lauril sulfata ali sestavin živalskega izvora. Vsebuje rastlinski glicerin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Rešitev?

Večina ljudi se obremenjuje z videzom in se trudi biti privlačna. Če pa nas določen del telesa tako obremenjuje, da ne moremo več uživati v življenju, je to znak, da smo premalo samozavestni in imamo slabo mnenje o sebi.

Nekaterim moškim strah pred neuspehom popolnoma zagreni življenje. Velikost uda ne pove ničesar o osebnosti ali značaju moškega, in zaradi večjega uda moški ni nič boljši niti bolj zaželen. In to je dejstvo. Če tudi vas muči velikost vašega uda, potem vedite, da vam manjka samozavesti, ne centimetrov.

Prezgodnji izliv

Prezgodnji izliv je izliv semena pred penetracijo ali tik po njej, ki ga moški ne more nadzorovati. Orgazem zelo hitro sledi penetraciji, ponavadi med obema ne mine niti trideset sekund. Partnerka se tako hitro seveda ne more vzburiti, sploh če pred tem ni bilo predigre zdraženjem ščegetavčka. Ženska je razočarana, moški pa se čuti krivega, kar lahko načne razmerje.

Če telesno popolnoma zdrav moški vedno doživlja prezgodnji izliv, je vzrok za to skoraj gotovo psihološki. Če pa se prezgodnji izliv začne pojavljati nenadoma, kar je sicer redko, naj zdravnik najprej izključi možnost telesne bolezni.

Vzroki za prezgodnji izliv

Večina moških bo v določenem življenjskem obdobju, verjetno ne enkrat samkrat in brez očitnega vzroka, doživela prezgodnji izliv. Težava bo pri večini izginila sama od sebe, prav tako nenadno, kot se je pojavila. Mladi in neizkušeni moški, tisti, ki so bili dlje časa vzdržni, in tisti, ki jim primanjkuje samozavesti, imajo pogosteje prezgodnji izliv.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja