Farmaderbe Burro Karité vlažilni gel za tuširanje, 200 mL

Anti-age gel za tuširanje z maslom karité z vitaminom E, pantenolom in vlažilnim kompleksom lipomoist blaži, tonificira in povrne elastičnost koži. Anti-age gel za tuširanje z maslom karité z vitaminom E, pantenolom in vlažilnim kompleksom lipomoist blaži, tonificira in povrne elastičnost koži.
17676 17676

Ocene in mnenja

Opis

Anti-age gel za tuširanje z maslom karité z vitaminom E, pantenolom in vlažilnim kompleksom lipomoist:

- blaži, tonificira,
- povrne elastičnost koži,
- nežno čisti, hkrati pa ohranja naraven ph vaše kože.

Delovanje:

s pomočjo vlažilnega in zaščitnega kompleksa lipomoist z rdečo algo chondrus crispus ustvari tanek film, ki se vpije v vse plasti kože in tako regulira izločanje vode iz por ter prispeva k optimalni navlaženosti kože.

Aktivne sestavine:

Maslo karité 0,5 %, d-pantenol 0,2 %, vlažilni kompleks lipomoist 0,1 %, vitamin e 0,1 %.

Navodila za uporabo:

s krožnimi gibi nanesite na mokro kožo, nato pa ga sperite z vodo. Po uporabi gela za tuširanje mleka priporočamo nanos anti-age kreme za telo z maslom karité.

Ne vsebuje

parabenov, petrolatov, natrijevega lauril sulfata ali sestavin živalskega izvora. Vsebuje rastlinski glicerin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kako si lahko pomagam?

Kadar so za prezgodnji izliv krivi psihološki vzroki, je pomembno, da se moški pred orgazmom povsem osredotoči na svoje spolne občutke.

Nekaj nasvetov

1 Par naj začne s predigro, da moški doseže erekcijo. Leže naj na hrbet, partnerka pa naj mu z roko stimulira penis. Medtem naj se moški osredotoči le na svoj spolni užitek.

2 Ko začuti, da se bliža orgazmu, naj to pove partnerki, ki naj neha stimulirati penis. Preden erekcija mine, naj partnerka spet začne s stimulacijo.

3 To ponavljajta in šele ob četrti ponovitvi naj pride do izliva. Moški mora partnerki ves čas govoriti, kdaj naj začne in prekine stimulacijo.

4 Ko se moški zna osredotočiti na svoje spolne občutke in prepozna, kdaj je tik pred orgazmom, je čas, da par naredi naslednji korak.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja