Farmaderbe eterično olje brin, 10 mL

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
913146 17693

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje brinovih plodov in vejic (juniperus communis).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za uporabo med nosečnostjo.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ljubosumje

Moški se lahko v novi druži hitro počuti osamljenega. Zgodi se, da oče postane ljubosumen na lastnega otroka. Stanje se lahko samo še poslabša, če se mnenji partnerjev nasprotujeta že v samem začetku (moški se pogosto pritožujejo, da jih partnerice »prisilijo« v željo po novem otroku).

Oče se s takšnimi občutki res zelo težko spopade, če poleg vsega začuti tudi zavrnitev v spolnosti. Moški upad spolne želje pri novi mamici pogosto razumejo kot osebno zavrnitev. Dobro je, da se o učinkih, ki bi jih lahko imel otrok na vajino razmerje, pogovorita še pred njegovim rojstvom.

Veliko nas ima očeta v spominu kot bolj nedostopnega in oddaljenega, kot je bila mama, vendar ni nikakršnega razloga, da ne bi otrok užival enakovredne bližine obeh staršev. Razmerje staršev do otroka ne sme biti tekmovalno. Ne sme jih biti strah, da bi bil otrok bolj navezan na očeta kot na mamo, če bi z njima preživel enako količino časa. Majhni otroci potrebujejo vso ljubezen, ki jo lahko ponudimo, in starši se morajo pri tem na vso moč potruditi.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja