Farmaderbe eterično olje cimetovih listov, 10 mL

Eterično olje cimetovih listov je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje cimetovih listov je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
498149 17696

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje cimetovih listov (cinnamomum verum).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za uporabo med nosečnostjo.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Novo življenje

Prihod otroka pomeni, da se možnosti izbire skrčijo: prej so lahko na primer tia v kopalnici ostala neumita in partnerja sta lahko preložila čiščenje na pozneje. Toda otroka ni mogoče preložiti na pozneje. Njegove potrebe so vedno na prvem mestu in eden od staršev mora nemudoma prevzeti odgovornost in jih zadovoljiti. Čas, ki sta ga partnerja prej porabila za druge stvari, je treba zdaj v celoti nameniti otroku.

V idealnem primeru se takšne spremembe življenjskega sloga enakovredno porazdelijo med
oba partnerja, v praksi pa ženske kar prevečkrat prevzamejo večino bremena. Odvisno od posameznih pričakovanj, lahko to vodi v zamere in povzroča nezadovoljstvo znotraj razmerja; zato se partnerja po rojstvu otroka pogosto oddaljita drug od drugega.

Konfliktne situacije

Raziskave v Ameriki so pokazale, da vsak drugi zakon po rojstvu prvega otroka nazaduje. Vsi pari, ki so sodelovali v raziskavi, so v povprečju izkusili dvajsetodstotno povečanje števila konfliktnih situacij in prepirov v prvem letu po otrokovem rojstvu. Čeprav je lahko konfliktna situacija občasno tudi koristna, pa novi starši teh prepirov večinoma
ne pričakujejo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja