Farmaderbe eterično olje janeža, 10 mL

Eterično olje janeža je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje janeža je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
17701 17701

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje bora je čisto, 100 % eterično olje, primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje janeževih semen (pimpinella anisum).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Delitev časa

Za otroka je najbolje, če nekdanjemu partnerju ne omejujete časa, ki ga želi preživeti z njim, pa čeprav morda gojite sovražna čustva do njega.

• Ne bodite pikri in prepirljivi - tov otroku prebudi občutek tesnobe. Otroka predajte partnerju na primernem mestu, recimo doma, ne pa v parku ali nakupovalnem središču, saj se bo otrok sicer počutil kot predmet izmenjave.

• Načrtujte vnaprej in ne prelomite obljub v zadnjem trenutku. Če je partner pozen, ostanite mimi, sicer otroka skrbelo za oba. Ne izkoriščajte takšnih trenutkov, da bi partnerja očrnili pred otrokom - raje improvizirajte in ga potolažite: »Se bovadokler ne pride očka?« ali »Oh,je gneča na cesti.«

• Če partner zamudi vsakič ali je nezanesljiv, se dogovorite za ločeno srečanje in se pogovorite o teh vsekakor pa ne razpravljajte o tem pred otrokom. Nekdanjemu partnerju lahko preprečite obiske in stike z otrokom le, če mislite, da bi ga lahko ugrabil ali celo poškodoval. V tem primeru poiščite strokovno pomoč.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja