Farmaderbe eterično olje sandalovine, 10 mL

Eterično olje sandalovine je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje sandalovine je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
543900 17712

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje sandalovine je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje lesa sandalovine (santalum album).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za uporabo med nosečnostjo.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Gospodarite s svojim časom

Stres je večkrat posledica slabe razporeditve časa, ki vodi v zaostanke pri delu doma in v službi. Zato naredite prednostni seznam nalog in se najprej lotite najpomembnejših. Skrbno nadzorujte čas, ki ga pri tem porabite. Nekaj dni zapored si zapišite vse opravke, ki ste jih postorili, njihov pomen pri reševanju vaših težav in rezultat, ki ste ga dosegli. Osupli boste, ko boste pregledali, kako ste porabili čas koliko je bilo zapravljenega in koliko je bilo koristno uporabljenega.

Zmanjšajte svoja pričakovanja

Prepoznajte svoje meje in se lotite le nalog, ki jih lahko izpeljete do konca, pri tem pa porabite le toliko časa, kot ste si ga namenili sami. Spoznajte, da sveta okoli sebe ne morete popolnoma obvladovati in nadzorovati. Postavljanje realnih ciljev lahko ublaži stres, neuspeh pri doseganju velikih pričakovanj pa ga samo še poveča.

Naredite korak nazaj

Stres lahko premagamo tudi tako, da preprosto zaobidemo težavo, ki nas pesti. To je seveda bolj radikalen način reševanja problemov, Korak nazaj, ki ga pri tem naredimo, je velikokrat zadnja rešitev, prej pa seveda za reševanje težav porabimo veliko moči in truda. Če ne moremo sodelovati s šefom, bomo morda zamenjali službo. Če sovražimo stanovanje, v katerem živimo, se bomo morda preselili drugam, v drugo okolje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja