Farmatan Plus prašek za živali, 100 g

Naravni krmni dodatek za podporo zdravstvenega statusa živali. Naravni krmni dodatek za podporo zdravstvenega statusa živali.
553603 26772

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK
 
Farmatan je naravni dodatek namenjen za domačo veterinarsko uporabo. Izdelek se dodaja venomer, ko izkoristek krme ter njene hranilne vrednosti ni zadosten. Uporablja se tudi v primerih, ko ima domača žival težave s prebavo, drisko, diarejo ter želimo doseči boljši prirast in izboljšati proizvodnjo pri vseh mogočih vrstah domačih živali - in sicer: perutnina, govedo ipd.

Farmatan je proizvod narejen iz mešanice pravega kostanja (po latinsko Castanea Sativa Mill). Ekstrakt kostanja je pridobljen s postopkom ekstrakcije, tako da je ekstrakt kar se da kvaliteten ter okolju prijazen. Zato je proizvod varen za živali, človeka in okolje.
 
Farmatan prašek za dodatek živini ter perutnini je namenjen kot dodatek prehrani. Mešanica je obogatena z številnimi antioksidacijskimi polifenoli, ki delujejo na organizem tudi zaščitno ter daje bojšo kakovost mesa.

Farmatan prehranski dodatek ima že dolgo tradicijo uporabe. Deluje kot zaščita imunskega sistema ter je učinkovit ter povsem varen za uporabo. Ker je za organizem povsem netoksičen karenčne dobe ni, zato je dodajanje prehrani povsem brez bojazni.

Učinkujejo tudi kot naravni antioksidanti. Vsa ta diverziteta bioaktivnotsi polifenolov zagotavlja boljšo izrabo in absorbcijo hranil ter stimulacijo imunskega sistema.

Farmatan vsebuje tudi druge sestavine poleg že naštetih polifenolnih sestavin. Farmatan-u so dodani še enostavni sladkorji, lignini, celuloza ter povsem naravne mineralne snovi, ki poskrbijo za regeneracijo in dopolnitev primankljaja le teh pri živini in perutnini. Vse že naštete sestavine živina za svojo normalno rast nujno potrebuje, zato je dodajanje Farmatan-a izrednega pomena.
 
Z uporabo Farmatana lahko znižamo porabo različnih zdravil in nadomestimo del potreb po mineralih.
 
Farmatan je notificiran v EU kot senzorični in silirni dodatek. Uporablja se lahko kot samostojen dodatek ali v kombinaciji z drugimi krmnimi dodatki, in sicer neposredno v krmnih obrokih (sveža in konzervirana voluminozna krma) ali pa v popolnih in dopolnilnih krmnih mešanicah.
 
Farmatan je proizveden v obiki prahu oziroma praškastega granulata za lažje doziranje in posledično tudi prehrano. Farmatan prehranski granulat uporabljajte pri gospodarsko pomembnih domačih živalih, kot so govedo, teleta, svinje, perutnina, kunci.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmatan Farmatan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede