Filorga Age Purify Intensive serum z dvojnim delovanjem, 30 mL

Prepustite se izjemnim učinkom Filorga Age Purify Intensive seruma z dvojnim delovanjem, ki je izdelan prav za ženske z mešano in mastno kožo. Prepustite se izjemnim učinkom Filorga Age Purify Intensive seruma z dvojnim delovanjem, ki je izdelan prav za ženske z mešano in mastno kožo.
32850 32850
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Prepustite se izjemnim učinkom Filorga Age Purify Intensive seruma z dvojnim delovanjem, ki je izdelan prav za ženske z mešano in mastno kožo.

Karakteristike seruma z dvojnim delovanjem Filorga Age Purify Intensive

  • primerno za mešano in mastno kožo
  • lahka tekstura
  • hitra absorpcija
  • izdelano s sodelovanjem dermatologov in estetskih kirurgov

Delovanje Filorga Age Purify Intensive seruma z dvojnim delovanjem

Čeprav naj bi bile nepravilnosti in težave s kožo bolj pogoste v mlajših letih, se veliko žensk srečuje s pojavom hormonskih aken. V kombinaciji s staranjem kože je neprijetno opazovati obraz, ki ga napadajo leta in stresen tempo življenja. Inovativi serum z dvojnim delovanjem Filorga Age Purify Intensive preprečuje nastanek kožnih nepravilnosti in zavira nastanek gubic. Ob tem pa kožo revitalizira in vpliva na izločanje sebuma ter prekomerni sijaj kože.

Kompleks Hyaluro-Youth CX, ki ga sestavljajo hialuronska kislina, peptidi in glikopeptidi, pomaga serumu učinkovati na manjšo vidnost gub in pripomore k glajenju kože.

Serum z dvojnim delovanjem vsebuje tudi kompleks Dermo-Rescue CX, ki je sestavljen iz petih kislin. Kisline so zaslužne za mikropiling kože. V tem kompleksu je tudi cink in matirajoči agnes, ki nadzira prekomerno izločanje sebuma oziroma matira kožo ter deluje na akne, ogrce in oža pore.

Za ravnovesje kože skrbi dodan rastlinski izvleček. Njegova naloge je, da zmanjša kožne nepravilnosti in povrne koži naravno svež in sijoč videz.

Uporaba seruma Filorga

Serum z dvojnim delovanjem nanesite na obraz po temeljitem čiščenju. Z nežnimi gibi ga vtrite na celotno površino obraza, pri tem pa se izognite predelu okoli oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov