Filorga C Recover vitaminski tretma za tonus in sijaj, 3x10 mL

Vitaminski tretma namenjen utrujeni koži brez sijaja, ki pomaga v boju proti oksidativnemu stresu in zmanjšuje posledice staranja kože. Vitaminski tretma namenjen utrujeni koži brez sijaja, ki pomaga v boju proti oksidativnemu stresu in zmanjšuje posledice staranja kože.
3757 3757
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga C Recover je vitaminski tretma namenjen utrujeni koži brez sijaja, ki pomaga v boju proti oksidativnemu stresu in zmanjšuje posledice staranja kože. Vsebuje 94 sestavin, od katerih jih je 69% aktivnih. Ta tretma v samo 3-eh tednih nudi sijočo in vidno pomlajeno polt, ter močno in dolgotrajno hidratacijo. Specifično pakiranje, ki omogoča mešanje sestavin neposredno pred upoarbo, nudi stimulirajoče, antioksidativne in posvetljujoče lastnosti vitamina C.  Filorga C Recover je visokokoncentrirani tretma, ki povzroči celično aktivnost, izravnava polt in zmanjšuje gube. Tretma v 21-ih dneh odgovarja trajanju celičnega ciklusa obnove kože.

KOZMEZOTERAPIJA:

Vsi izdelki iz anti-age linije Filorga vsebujejo NCTF kronosfere - večplastne nanosfere, ki transportirajo hialuronsko kislino velike molekularne mase in NTCF kompleks s 55 sestavinami za revitalizacijo (vitamini, minerali, aminokisline, koencimi, nukleinske baze) v globlje plasti, kjer jih postopoma sproščajo s svojim raztapljanjem in tako nudijo ciljno in dolgotrajno anti-age delovanje. Hialuronska kislina in NTCF, ki sta identična s tistima v Filorga estetski mezoterapiji, stimulirata fibroblaste in ščitita kožo pred prostimi radikali.

Način uporabe

Močno stisnite beli pokrovček, da se sprosti v stekleničko čisti vitamin C v prahu. Energično pretresite stekleničko, da se zmes homogenizira. Nato odstranite beli pokrovček in ga zamenjajte s kapalko. Serum nanesite enakomerno po celem obrazu pred uporabo dnevne kreme. Izogibajte se področju okrog oči in odprtih ran. Po odprtju hranite pripravek na hladnem in uporabite odprto stekleničko v 7-mih dneh.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Naglušnost

Diferenciaina diagnoza Zunanje uho:
• obstrukcijske tvorbe: ceruminalni čep, tujki vsluhovodu, eksostoza zunanjega sluhovoda,

• vnetja: difuzno vnetje zunanjega sluhovoda, lokalizirano vnetje zunanjega sluhovoda, glivično vnetje zunanjega sluhovoda, ekcemematozno vnetje zunanjega sluhovoda, hemoragične vnetje zunanjega sluhovoda, herpes zoster otiticus,

• poškodbe zunanjega sluhovoda: mehanske in termične poškodbe,

• razvojne nepravilnosti in tumorji zunanjega sluhovoda.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja