Filorga Oxygen Glow maska za obraz, 75 mL

Filorga Oxygen Glow maska za obraz je inovativna regenerativna maska, ki pripomore k glajenju in izenačevanju tena, razstrupljanju in regeneraciji kože. Koži nudi popolno preobrazbo in jo naredi povsem idealno, iz dneva v dan je videz vaše kože bolj vibranten in prijeten na izgled. Filorga Oxygen Glow maska za obraz je inovativna regenerativna maska, ki pripomore k glajenju in izenačevanju tena, razstrupljanju in regeneraciji kože. Koži nudi popolno preobrazbo in jo naredi povsem idealno, iz dneva v dan je videz vaše kože bolj vibranten in prijeten na izgled.
3722 3722

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Oxygen Glow maska za obraz je inovativna regenerativna maska, ki pripomore k glajenju in izenačevanju tena, razstrupljanju in regeneraciji kože. Koži nudi popolno preobrazbo in jo naredi povsem idealno, iz dneva v dan je videz vaše kože bolj vibranten in prijeten na izgled.

Prednosti Filorga maske

  • vsebuje 3 piling sestavine, ki delujejo sinergistično
  • primerna za vse kožne tipe
  • vsebuje tehnologijo za takojšnjo optično izbojšavo površine kože

Maska deluje z namenom zmanjšanja gub in drobnih izraznih linij ter z namenom izboljšati teksturo kože, predvsem pa deluje z namenom intenzivnega ter globinskega čiščenja kože telesa.

Tako Filorgina maska zahvaljujoč številnim aktivnim sestavinam intenzivno deluje na vse aspekte staranja kože ter jih izrazito upočasni, po tretmaju se boste počutili preprosto bolje.

Številne sestavine tako omogočajo boljšo regeneracijo celic in pospešuje prenovo celic z namenom bolj gladke kože obraza.

Takoj po nanosu in čiščenju koež z masko je koža privlačna, vibrantna in po nekaj tretmajih postane tekstura kože izrazito mlajša. Koža je videti mladostna in manj občutljiva na zunanje dejavnike.

Koža je takoj preoblikovana, z nanašanjem redno dan za dnem bo vaš izgled iz dneva v dan bolj privlačen.

Uporaba Filorga Oxygen Glow maske

Masko nanašajte na predhodno dobro očiščeno kožo, nakar nanesite masko, ki naj deluje 10 minut, kar je optimalno delovanje tovrstnega kozmetičnega izdelka.

Po tretmaju z masko naj sledi nanos obočesne kreme Filorga, na koncu pa nanesite še svojo kremo Filorga Miracle Oxygen Glow Super-Perfector.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Oče: »Menim, da to počnemo predvsem za otroke. Če mi bo uspelo, se bom boljše počutil, saj bom vedel, da sem otrokom pomagal, jih spodbudil, in to je za vse boljše.« Juul: »]a, vendar o teh stvareh ne govorimo takrat, ko uspejo. O njih govorimo takrat, ko ne uspeva. Otroke smo dobili zase, ker smo verjeli, da nam bodo obogatili življenje. In po mojih izkušnjah morajo starši nenehno loviti ravnotežje: kaj delam za svojega otroka, ker je to potrebno, relevantno, zaželeno, in kaj delam za svojo podobo, za svoj status? Na to vprašanje je vedno težko odgovoriti in tu mislim, da ste si v vaši družini vsi enotni, predvsem oba najstnika, ki bosta verjetno rekla: Ob vajinih poskusih, da bi mi pomagala, me podpirala, mi pomagala k modrosti itd., se počutim neprijetno.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov